Ce își dorește fiica actriței Alicia Machado în viitorul apropiat. Dinorah Valentina a împlinit 15 ani, dar are planuri mărețe

Publicat pe 23.02.2022 la 14:36 Actualizat pe 23.02.2022 la 15:02

Fiica actriței Alicia Machado și-a dezvăluit dorința pe care o are pentru viitorul apropiat. Dinorah Valentina a împlinit 15 ani, însă are planuri mărețe.

Alicia Machado poartă o rochie de catifea verde și are părul prins în coc

Alicia Machado în cadrul People en Espanol

Getty Images

Alicia Machado a vorbit într-un interviu recent despre fiica sa, Dinorah Valentina, care a împlinit recent frumoasa vârstă de 15 ani. Cu toate că este încă tânără, aceasta i-a cerut mamei sale un cadou mai puțin obișnuit cu ocazia zilei sale de naștere.

Se pare că tânăra își dorește o intervenție chirurgicală de mărire a sânilor. Alicia Machado a spus totul despre conversația avută cu fiica sa și ce i-a răspuns la întrebarea adresată.

Ce și-a dorit fiica actriței Alicia Machado chiar de ziua ei

Dinorah Valentina i-a cerut mamei sale, Alicia Machado, un cadou mai puțin obișnuit, chiar cu ocazia zilei sale de naștere. Tânăra a împlinit recent 15 ani, însă nu s-a lăsat intimidată și a continuat conversația alături de cea care i-a dat viață.

Se pare că tânăra nu are o părere tocmai bună despre propria persoană, astfel că și-a rugat celebra mamă să o ajute cu o intervenție chirurgicală asupra sânilor. Alicia Machado a subliniat că într-o conversație extrem de intimă cu fiica sa, aceasta i-a cerut permisiunea de a se opera și a-și mări bustul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am avut o conversație cu fiica mea acum câteva nopți și am fost amândouă extrem de sincere. Ea se tot plângea că e slăbuță și eu i-am explicat că este vorba de vârstă, însă ea mi-a cerut permisiunea de a-și pune implanuri mamare la vârsta de 15 ani.”, a declarat Alicia Machado. Cu toate acestea, vedeta i-a răspuns negativ fiicei sale și i-a oferit câteva sfaturi de viitor.

“I-am explicat că prima dată trebuie să se iubească pe sine și apoi, dacă cu timpul va mai dori să facă această operație, este liberă să o facă.”, a continuat vedeta, conform Tvnotas.com.mx. Alicia Machado s-a născut pe 6 decembrie 1976 și este mama unei singure fetițe pe nume Dinorah Valentina Hernandez.

Gaby Spanic și Alicia Machado, de la prietene la rivale

Cele mai noi știri care o au ca protagonistă pe Alicia Machado vin tot din lumea showbiz-ului. Se pare că vedeta a încheiat orice prietenie cu Gabriela Spanic, asta după ce amândouă au participat în cadrul unui show de televiziune.

Gabriela Spanic și Alicia Machado au uitat că între ele a existat o prietenie strânsă de-a lungul timpului și certurile iscate într-un show de televiziune le-a făcut să nu mai îngroape vreodată securea războiului. Protagonista din “La Usurpadora” a fost deranjată de faptul că Alicia Machado a “atacat-o” atât de pe ea, cât și pe fiul său Gabriel, în vârstă de 13 ani. Cu toate că “războiul” dintre Gabriela Spanic și Alicia Machado este departe de a se fi încheiat, protagonista din “La Usurpadora” este gata să-i transmită toate cele bune fostei sale prietene.

“Unor oameni ca ea trebuie să le transmiți tot binele din lume.”, a mărturisit Gabriela Spanic. Deși este acuzată de răutate, diva se descrie ca fiind o persoană “integră și educată căreia îi pasă de binele celorlalți”.

Gabriela Spanic a subliniat că niciodată nu s-a simțit atât de agresată în preajma colegilor de platou. “Cea care a fost agresată am fost eu. Am un fiu minunat pe care îl iubesc și îl respect, nu trebuia niciodată să îl aducă în discuție, dar da, am fost o femeie agresată.”, a mărturisit Gabriela Spanic.

În articolul

Ce își dorește fiica actriței Alicia Machado în viitorul apropiat. Dinorah Valentina a împlinit 15 ani, dar are planuri mărețe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x