Ce loc ocupă Halil İbrahim Ceyhan în sondajul "Cel mai frumos actor din 2023". Poziția la care nimeni nu se aștepta

Publicat pe 21.04.2024 la 12:30 Actualizat pe 21.04.2024 la 12:12

Halil İbrahim Ceyhan este unul dintre cei mai apreciați în sondajul "Cel mai frumos actor din 2023" realizat de Nubia Magazine. Ce arată acesta.

Halil İbrahim Ceyhan

Happy Channel

Serialul Emanet, care s-a bucurat de un real succes datorită prezenței uluitoare a lui Halil İbrahim Ceyhan, se bucură de notorietate inclusiv în mediul social media, prin intermediul actorului, considerat unul dintre cei mai frumoși din Turcia.

Halil İbrahim Ceyhan se află pe locul al treilea în sondajul "Cel mai frumos actor din 2023" realizat de Nubia Magazine

Această bază de fani, care împărtășește zilnic mii de postări pentru a-l susține pe actor pe rețelele de socializare, nu acceptă alte comentarii decât cele de laudă la adresa actorului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Comunitatea lui a făcut sute de mii de postări despre actor în ultimele zile, mai ales de când acesta se află în distribuția noului serial Kirli Sepeti (Dirty Box). Actorul, care a făcut echipă cu Melisa Döngel în noul sezon al serialului Kirli Sepeti, se pare că își face un nume participând la un serial de televiziune săptămânal. A mai fost o noutate care a mobilizat fanii pasionați care au primit cu entuziasm vestea despre serialul care va fi difuzat pe ecranele televiziunii Fox. Conform voturilor utilizatorilor, Halil İbrahim Ceyhan se află pe locul al treilea în sondajul "Cel mai frumos actor din 2023" realizat de Nubia Magazine.

Fanii au fost extrem de mulțumiți de faptul că celebrul actor a fost menționat în mediul social cu o evoluție atât de pozitivă. Halil İbrahim Ceyhan pare a fi unul dintre cele mai discutate nume în social media pe tot parcursul sezonului în seria Kirli Sepeti.

Curiozitatea pentru serialul Coșul de rufe a crescut considerabil. Producția vine cu surprize pentru toți. Noi actori în distribuție, dar și o poveste de neuitat. Produs de Fatih Aksoy și regizat de Ece Erdek, s-a arătat încă de la început ideal pentru fanii din lumea întreagă. Prima apariție a fost în Turcia, țara de origine. Întrebările legate de actorii din distribuție sunt frecvente în mediul online.

Coșul de rufe, povestea și actorii din spate

Actorii care fac parte din distribuția seriei Coșul de rufe sunt Ayça Bingöl , Devrim Yakut and Serkay Tütüncü , Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Cansu Tosun, Serhat Kılıç, Deniz Sarıkaş.

Halil Ibrahim Ceyhan are 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt de pe platourile de filmare, așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului. Dacă până acum, în serialul Moștenirea l-am văzut în costum, în serialul Coșul de rufe ținutele sale sunt complet diferite.

Cea mai recentă dintre imagini îl arată îmbrăcat în blugi, tricou și geacă de piele. Ca accesoriu a folosit ochelarii de soare. Nu este de mirare că este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Nu se cunoaște nicio idee despre viața sa sentimentală, însă de-a lungul timpului a fost cuplat de presă cu actrițele alături de care a împărțit platourile de filmare. Printre acestea se numără și Sila Turcoglu. În prezent joacă alături de Melisa Dongel în Cosul de rufe, serial difuzat în Turcia.

În articolul

Ce loc ocupă Halil İbrahim Ceyhan în sondajul "Cel mai frumos actor din 2023". Poziția la care nimeni nu se aștepta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x