Ce mai face și cum arată acum Miguel de Leon, actorul din telenovela Carita de Angel

Publicat pe 11.10.2021 la 15:32 Actualizat pe 11.10.2021 la 16:24

Miguel de Leon este unul dintre cei mai cunoscuți actori de telenovele din întreaga lume. Bărbatul s-a făcut remarcat în telenovela Carita de Angel, acolo unde juca rolul tatălui nefericit căruia îi murise soția, dar care se îndrăgostește ulterior și își continuă viața. Acum, actorul are aproape 60 de ani și o întreagă viață în spate.

Miguel de Leon poartă o cămașă albă și costum închis la culoare

Miguel de Leon în telenovela Carita de Angel

Happy Channel

Miguel de Leon este un cunoscut actor din Venezuela care și-a creat o reputație de necontestat și în Mexic, țară în care a ajuns în 1996, la un an de la căsătoria cu Gabriela Spanic. Alături de soția lui a jucat în “La Usurpadora”, acolo unde a interpretat rolul lui Douglas Maldonado, unul dintre iubiții Paolei Bracho.

Ulterior a jucat în “Droplet of Love, “I’ll Never Forget Your”, asta până când a avut șansa de a fi parte din proiectul “Carita de Angel”.

Fanii și-l amintesc din această telenovelă ca Luciano Larios Rocha, un bărbat care după moartea soției intră în drepsie și decide să-și lase fiica la un internat. După doi ani, acesta se întoarce și o recuperează.

Miguel de Leon, de-a lungul timpului

După ce își dă seama că a făcut o greșeală și și-a lăsat fiica de izbeliște, Luciano se întoarce să o ia acasă, dar descoperă că s-a îndrăgostit de una dintre profesoarele fetiței.

După ce a jucat în ‘Carita de Angel’, Miguel de Leon a făcut parte din proiectul “Long Live The Children” și a interpretat rolul lui Alonso Gallardo. În 2003, a fost distribuit în telenovela “Alegrijes y Rebujos”, acolo unde a interpretat personajul “Antonia Dominguez”, tatăl protagoniste Sofia Dominguez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Următoarea telenovelă în care a jucat a fost “Mariana de la noche”, acolo unde fanii au putut să vadă o altă față a actorului. În această perioadă, bărbatul se desparte de Gabriela Spanic, iar în 2003 aceștia divorțează oficial. În 2004, Miguel De Leon se întoarce în Venezuela pentru a-și continua cariera actoricească și își marchează întoarcerea cu rolul din telenovela “Sabor a ti”.

Miguel de Leon și cariera actoricească

Următoarele producții în care Miguel de Leon a participat sunt: “Los querendones” (2006), “Although they pay badly” (2007), “La viuda joven” (2011), “My ex wanted me” (2012), “Las bandidas” and “La virgen de” la calle ”, conform newsbeezer.com.

După ce a decis că nu mai dorește să joace în telenovele, Miguel de Leon a jucat în miniseria “Wuthering Heights”, în 2016.

Deși a părăsit platourile de filmare, Miguel de Leon nu a rămas străin de viața publică, astfel că actorul postează foarte des fotografii și filmulețe din viața personală.

Miguel de Leon s-a născut în Venezuela pe 23 februarie 1962. Și-a început studiile actoricești la Macanillas University Theater Workshop în cadrul Univerity College of Caracas, acolo unde a învățat timp de cinci ani.

Pe lângă actorie, Miguel de Leon a studiat ingineria timp de două semestre, administrație timp de patru ani și antropologie timp de două semestre, dar nu a putut termina niciuna dintre aceste școli deoarece deja își începuse cariera ca și actor de telenovele, iar timpul pentru studiu devenise extrem de scurt.

Miguel de Leon s-a căsătorit cu Gabriela Spanic în 1997, dar a divorțat de frumoasa actriță în 2003. În ziua în care actorul a cunoscut-o pe actuala lui soție, a știut că aceasta este femeia potrivită pentru el, astfel că împreună au doi copii, o fetiță și un băiețel.

În articolul

Ce mai face și cum arată acum Miguel de Leon, actorul din telenovela Carita de Angel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x