Ce mai face și cum arată acum Paty Diaz, vedeta care a interpretat-o pe sora lui “Rubi”. Actrița are 47 de ani, dar este neschimbată

Publicat pe 05.11.2021 la 12:18 Actualizat pe 05.11.2021 la 13:00

În 2004, o interpreta pe sora lui “Rubi” în telenovela cu același nume. Acum are 47 de ani, dar parcă timpul a stat în loc pentru ea. Cum arată Paty Diaz la 47 de ani.

Paty Diaz este îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă cu mâneci lungi și are părul prins

Paty Diaz pe covorul roșu în cadrul How To Be A Latin Lover în 2017

Profimedia

În ciuda faptului că “Rubi” a apărut pe micile ecrane în 2004, actorii care au jucat în rolurile principale în acea telenovelă par că nu s-au schimbat deloc de-a lungul timpului.

Același lucru este valabil și pentru Paty Diaz, actrița care a jucat-o pe sora lui “Rubi”, “Cristina”, cea care mereu i-a fost alături frumoasei femei, în ciuda faptului că aceasta a fost întotdeauna rea cu oricine era în preajma ei.

Chiar dacă are 47 de ani, Paty Diaz pare că nu a îmbătrânit nicio secundă, iar frumusețea care a făcut-o faimoasă în tinerețe este validă și astăzi.

Ce mai face și cum arată acum Paty Diaz, actrița care a interpretat-o pe sora lui “Rubi”

Paty Diaz s-a născut pe data de 17 martie 1974 în Mexic și a devenit cunoscută datorită rolului pe care l-a avut în 1995 în telenovela “La Duena”, Blanquita López.

“Rubi” a apărut în 2004 după un roman de Yolanda Vargas Dulche, și a fost regizată de Benjamin Cann și Eric Morales. Cu Barbara Mori, Eduardo Santamarina și Sebastian Rulli în rol principal, “Rubi” a reușit să câștige inimile fanilor din întreaga lume.

Printre actrițele care au jucat un rol mai mult decât dificil, s-a numărat și Paty Diaz, actrița care a interpretat-o pe sora lui “Rubi”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Rubi Perez” este o femeie frumoasă, dar rea care își dorește să aibă lumea la picioare, în ciuda faptului că provine dintr-o familie săracă. Este ajutată de sora ei, “Cristina”, să învețe la una dintre cele mai bune școli. Aceasta o susține întotdeauna, în ciuda comportamentului ei.

“Rubi” se împrietenește cu “Maribel de la Fuente”, o tânără bogată și frumoasă, dar cu un handicap care nu îi permite să ducă o viață normală. Aceasta îl cunoaște și pe prietenul lui “Maribel”, “Héctor Ferrer”, un tânăr aspirant către cariera de arhitect, dar și pe amicul lui, doctorul „Alejandro Cárdenas”.

În ciuda faptului că își dorește să-l prindă în capcană și să-l facă să se îndrăgostească de ea pe “Hector”, “Rubi” își dă seama că cel pe care îl iubește de fapt este “Alejandro”.

Aceasta îi dă o șansă lui “Alejandro”, dar când află că nu e bogat, îl părăsește. Povestea ia întorsături neașteptate și intrigile sunt la ordinea zilei.

Paty Diaz, de-a lungul timpului

De-a lungul timpului, Paty Diaz a jucat în telenovele de succes printre care și “Rubi”, “La usurpadora”, “Salome”, “Carita de Angel”, “Luz Clarita”, “Rosalinda”. Este căsătorită cu Guillermo Pina și au împreună un băiat pe nume Guillermo Pina Diaz Jr.

Paty Diaz nu este străină nici de prezența pe rețelele de socializare, acolo unde are peste 100 de mii de fani care așteaptă nerăbdători informații noi despre ea. Actrița spune despre ea că este “mamă, actriță și existențialistă”, conform profilului de Instagram.

Ultima postare pe care Paty Diaz a făcut-o în social media a primit peste 3 mii de aprecieri din partea internauților. Aceasta le arată tuturor momente din viața personală, dar și din tinerețe, atunci când juca în telenovele celebre.

În articolul

Ce mai face și cum arată acum Paty Diaz, vedeta care a interpretat-o pe sora lui “Rubi”. Actrița are 47 de ani, dar este neschimbată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x