Ce produse de skincare folosește Jennifer Lopez în fiecare seară. Vedeta nu doarme până nu le aplică

Publicat pe 17.11.2021 la 11:21 Actualizat pe 17.11.2021 la 11:52

Jennifer Lopez este recunoscută pentru atenția pe care o arată trupului, dar și chipului ei. Artista are grijă ce mănâncă, cum se îmbracă, dar și ce produse de skincare folosește regulat. Care sunt cremele pe care vedeta le aplică în fiecare seară, înainte de culcare.

Jennifer Lopez poartă părul desprins, are o fustă scurtă și un top cu mâneci lungi

Jennifer Lopez pe scena MTV Video Music Awards în 2021

Getty Images

Jennifer Lopez folosește în fiecare seară o rutină de skincare în 4 pași pentru a-și menține pielea feței exact ca în tinerețe. Deși este o artistă ocupată, își face timp pentru tabieturi și reușește de fiecare dată să nu adoarmă fără a-și hidrata chipul.

“Îmi face fața fină, exact ca în tinerețe”, spune artista.

Are 52 de ani, dar nu-și arată nicidecum vârsta, iar recent a postat un videoclip în care le arată fanilor ce pași urmează în fiecare seară pentru a avea un ten radiant.

Ce produse de skincare folosește Jennifer Lopez în fiecare seară

Jennifer Lopez folosește doar patru produse de skincare pentru rutina de seară, printre ele fiind și un gel din gama JLo Beauty.

“Când ajung acasă abia aștept să mă spăl pe față și să-mi dau machiajul jos și să-mi văd adevărata față.”, a mărturisit Jennifer Lopez.

Artista este un adevărat guru al frumuseții și întotdeauna fanele sunt nerăbdătoare să afle mai multe informații despre cum să-ți îngrijești trupul, dar și chipul în așa fel încât să fie mereu perfecte. Cine nu și-ar dori acea doză de frumusețe ca a lui JLo?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un video postat recent pe contul personal de Instagram, JLo le arată fanelor care sunt cele patru produse de skincare pe care le folosește în fiecare seară, fără excepție: un ser din marca JLo Beauty, cremă de ochi și cremă hidratantă. Bineînțeles că vedeta folosește și unul dintre produsele din marca proprie, însă fanele nu și-au putut crede ochilor când au văzut cât de simplă este rutina lui JLo.

Oricine ar putea apela la acest truc, dat fiind faptul că este unul destul de simplu, fără prea multe produse extravagante.

Primul pas pe care artista îl face, indiferent de zi sau ocazie, este să-și îndepărteze tot machiajul de pe față: “Primul lucru de care ai nevoie este un gel de curățare excelent, ca acesta.”, spune vedeta.

Care sunt pașii pe care JLo îi urmează în fiecare seară pentru a avea un ten perfect

“Acest gel pe care l-am creat este perfect pentru îndepărtarea machiajului în exces, iar eu mă machiez în fiecare zi și am nevoie de asta.”, a completat vedeta.

Pentru a-și curăța fața la perfecție, JLo pune o cantitate considerabilă de gel în palme, apoi adaugă apă și își masează tenul. “Șterge imediat machiajul”, a declarat aceasta.

Următorul produs pe care îl folosește este un ser din gama JLo Beauty. Cu doar câteva picături, artista reușește să-l aplice pe toată fața, inclusiv pe gât. “Acestea sunt vitaminele de care ai nevoie pentru fața ta.”, continuă prezentarea.

“Ar trebui să lași serul să se usuce, așa că lasă-l câteva minute.”, a declarat JLo.

Următorul produs pe care vedeta îl aplică este crema hidratantă care are o textură cremoasă, dar care nu încarcă tenul.

Crema pe care JLo a creat-o împreună cu oameni informați în acest domeniu, are și SPF 30, ceea ce ajută pielea să fie pregătită pentru razele soarelui.

Toată rutina se încheie cu câteva picături de cremă pentru ochi. “Nu uitați că nu este vorba doar despre pielea de sub ochi, este vorba despre întreg ochiul.”, spune aceasta.

În articolul

Ce produse de skincare folosește Jennifer Lopez în fiecare seară. Vedeta nu doarme până nu le aplică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x