Ce reacție au avut Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir când au văzut trailerul noului episod în care sunt actorii principali

Publicat pe 09.01.2024 la 17:06 Actualizat pe 09.01.2024 la 17:38

Serialul turcesc Mansion Capo, rămâne subiectul central al discuțiilor în lumea televiziunii, iar ultimul trailer al celui de-al doilea episod din capitolul 53 a declanșat discuții aprinse, stârnind așteptări și reacții intense din partea fanilor, dar și din partea actriței Afra Saraçoğlu.

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir

Happy Channel

Serialul îi are în rolurile principale pe Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir. Revenirea în forță a venit odată cu lansarea trailerului pentru al doilea episod al capitolului 53 al seriei, programat să fie difuzat pe 12 ianuarie, potrivit gecce.com.tr.

Fanii fideli ai serialului au fost surprinși și chiar dezamăgiți de concentrația pe scenele lui Mert Ramazan Demir în trailer, lăsând impresia că Afra Saraçoğlu, în rolul Seyran, este aproape lipsită din episod.

Afra a reacționat la trailerul celui de-al doilea episod al celui de-al 53-lea capitol din serial. Iată detaliile

Serialul Mansion Capo, difuzat de Star TV în serile de vineri și avându-i în rolurile principale pe Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, continuă să captiveze audiența. În această săptămână, Yali Çapkini a luat o pauză pentru sărbătorile de Anul Nou, astfel noul episod nu a fost difuzat vineri. După această săptămână de pauză, a fost lansat trailerul pentru al doilea episod al celui de-al 53-lea capitol din Yalı Çapkısı, programat să fie difuzat vineri, 12 ianuarie.

Cu toate acestea, trailerul a provocat surprinderea lui Afra Saraçoğlu, care interpretează rolul Seyran în serial. Ea a reacționat în special pentru că trailerul a prezentat în principal scenele cu Mert Ramazan Demir. Saraçoğlu a postat următorul comentariu sub trailer: "Cred că nu există niciun Seyran în episod."

Rămâne de văzut cum va evolua povestea serialului și perspectiva actriței Afra Saraçoğlu cu privire la rolul său și la apariția pe micile și marile ecrane.

În articolul

Ce reacție au avut Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir când au văzut trailerul noului episod în care sunt actorii principali

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 10 mai 2024. Scorpionii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Părinţii tinerilor ucişi de Vlad Pascu au răbufnit după o întrebare a judecătoarei. "Chiar nu ştiţi nimic?!"
a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
HelloTaste.ro
Budincă de orez cu mere caramelizate. Desert cu gust de copilărie
Catine
3 zodii au noroc în dragoste săptămâna aceasta. Luna Nouă în Taur le aduce relații romantice
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi dinţi. Nu îşi poate vedea nici propria fiică
MediCOOL
Câtă sare poți consuma pe zi și cum să reduci cantitatea
Spynews
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
DeParinti
Cum să previi răul de mașină la copii: de ce apare și cum poate fi combătut
MediCOOL
Semne care pot indica boli pulmonare. Cum poți evalua sănătatea plămânilor
HelloTaste
Prăjitură cu ananas și pudră Matcha, delicioasă și spectaculoasă
x