Ce s-a întâmplat cu serialul Kusursuz Kiracı în care joacă Dilan Çiçek Deniz și Serkay Tütüncü

Publicat pe 08.07.2022 la 17:22 Actualizat pe 08.07.2022 la 18:33

Dilan Çiçek Deniz a apărut pe ecrane cu cel mai recent serial TV, Alev Alev (Fire Fire). După această producție, actrița a fost așteptată de fanii săi cu un nou proiect, pentru acestă vară.

Dilan Çiçek Deniz

TV Happy

Detalii despre serialul „The Perfect Tenant” (Kusursuz Kiracı), unde va juca rolul principal cu Serkay Tütüncü, au fost și ele pe ordinea de zi în presă.

Cu toate acestea, nu au existat vești despre serial de ceva vreme! Seria Kusursuz Kiracı a ajunsîn centrul atenției deoarece va fi unul dintre proiectele notabile din această vară. Serialul, despre care a început să se vorbească deja de ceva vreme, încă nu este pe ecran, deși sezonul estival a venit și serialele de vară au început să fie difuzate rând pe rând! Cele mai multe întrebări ale fanilor sunt legate de actorii din producție, dar și de momentul difuzării!

Când va fi difuzat pe ecrane serialul „The Perfect Tenant” (Kusursuz Kiracı)

Mai mult, s-a aflat că filmările au început, actorii anunțând acest lucru pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat cu Kusursuz Kiracı? Mulți telespectatori așteptau răspunsul la această întrebare. Evoluția privind această producție ambițioasă a Fox TV dă de înțeles că publicul ar mai trebui să aștepte puțin! Canalul a decis să nu aducă pe ecran un serial atât spumos în sezonul estival!

Deși filmările serialului au început, publicul, care așteaptă cu nerăbdare data lansării, va mai avea de așteptat puțin! Este un mare risc ca seria Kusursuz Kiracı să ruleze pe ecrane cu o audiență scăzută în lunile de vară! Deși anunțul canalului cu privire la decizia sa de a publica acest proiect de mare încredere în septembrie îi supără pe cei care așteaptă producția, potrivit seriesturkish.com.

Odată cu venirea toamnei, audiențele cresc considerabil! Deși este gândit ca un serial de vară, decizia de a-l difuza în septembrie arată și faptul că producătorii cred foarte tare în acestă producție. Faptul că unele dintre serialele de vară sunt difuzate cu actori populari și subiecte distractive, dar sub media ratingurilor, arată că postul TV dorește ca acestă producție să fie exploatată la nivelul la care este făcută, adică cel mai înalt!

În serial, o vom urmări pe Dilan Çiçek Deniz în rolul unei tinere jurnaliste pe nume Mona. Serkay Tütüncü va apărea pe ecran ca jurnalist cu personajul lui Yakup.

În articolul

Ce s-a întâmplat cu serialul Kusursuz Kiracı în care joacă Dilan Çiçek Deniz și Serkay Tütüncü

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Când s-a produs cea mai puternică furtună solară înregistrată vreodată de oameni. Este cunoscută şi sub numele de "Evenimentul Carrington"
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x