Ce se întâmplă cu serialul Safir. Relația dintre personajele Ateș și Feraye, criticată de fani! Ultimele detalii apărute în presa de peste hotare

Publicat pe 31.01.2024 la 18:19 Actualizat pe 31.01.2024 la 18:28

Ratingul serialului Safir, inițial apreciat de public, a suferit recent o scădere semnificativă, iar criticii la adresa poveștii par a fi motivul principal al acestui declin dramatic.

Serialul Safir cu Özge Yağız îi pune pe fani pe gânduri.

Instagram

Telespectatorii și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare, evidențiind dificultatea de a accepta relația dintre personajele Ateș și Feraye. Pe lângă aceasta, pe platformele de socializare au apărut numeroase critici cu privire la dezvoltarea poveștii în sine, menționează publicația seriesturkish.com.

Ratingul serialului Safir a înregistrat o scădere considerabilă

Deși serialul a captivat inițial mulți privitori cu peisajele spectaculoase din Cappadocia și cu distribuția de calibru, ratingul său a înregistrat o scădere considerabilă. În ciuda unui debut puternic la începutul sezonului, povestea dramatică impresionantă cu İlhan Șen, Burak Berkay Akgül și Özge Yağız nu mai reușește să mențină interesul publicului turc, relatează aceeași publicație.

Ultimul episod, difuzat pe 29 ianuarie, a continuat să înregistreze scăderi ale audienței, ajungând la cote atât de reduse încât speranțele de a salva serialul par acum diminuate.

Este demn de menționat că serialul Safir, care inițial se afla pe locul 15 în categoria all-person, a căzut pe poziția 27 în grupa AB și pe locul 17 în clasamentul ABC1.

Mulți dintre fanii serialului au anunțat că au renunțat să mai urmărească Safir, principalul motiv fiind persistența problemelor în cadrul scenariului, care nu par să aibă sfârșit.

În articolul

Ce se întâmplă cu serialul Safir. Relația dintre personajele Ateș și Feraye, criticată de fani! Ultimele detalii apărute în presa de peste hotare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ: „Sper ca Maria să mă ierte!”. Marele regret de după destrămarea căsniciei
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x