Ce seriale noi vor avea toamna aceasta celebrele actrițe Sila Turkoglu, Demet Ozdemir și Ozge Gurel

Publicat pe 09.10.2022 la 12:34 Actualizat pe 09.10.2022 la 12:40

Toamna aceasta anunță surprize pentru fanii serialelor și filmelor turcești. Cei mai buni actori pregătesc surprize fanilor, jucând roluri în mai multe producții cinematografice.

Sila Turkoglu, Demet Ozdemir și Ozge Gurel

TV Happy

Actori de top din Turcia vor interpreta roluri în mai multe seriale și filme în această toamnă. Printre cele mai așteptate apariții se numără cele ale actrițelor Sila Turkoglu, Demet Özdemir și Özge Gürel, scrie tvmania.ro.

Ibrahim Celikkol

Actorul va începe în această lună filmările pentru serialul cu mafioți „Aile” („Familia”). Premiera va avea loc în noiembrie la postul turcesc Show TV și este o versiune locală a celebrului serial „Clanul Soprano”. Se vehiculează că partenera actorului va fi Özge Özpirinççi.

Demet Özdemir

Cel mai recent rol al actriței este în serialul „Dünyayla Benim Aramda”, difuzat la Disney Plus Turcia, lansat pe 14 septembrie. Curând vor avea loc filmările și pentru cel de-al doilea sezon în care Demet Özdemir își va juca rolul.

Alp Navruz

Actorul turc va juca în serialul „Cennet’in Çocuklari” („Copiii lui Cennet”) care va fi difuzat în această toamnă la televiziunea națională din Turcia TRT 1. Producția cinematografică reprezintă ecranizarea unui roman turcesc despre o femeie puternică, Cennet, care își crește singură copiii. Alp Navruz va juca rolul unuia dintre copiii acesteia, iar partenera de platou a acestuia este Irem Helvacioglu.

Alina Boz

Pe 21 septembrie, pe canalul Fox Turcia a avut loc premiera serialului „Bir Peri Masali” în care actrița interpretează rolul principal. Personajul este al unei tinere obișnuite, care visează să se îmbogățească. Într-o zi, primește o sumă mare de bani și face totul pentru a fi primită în lumea bună.

Nur Fettahoglu

Actrița va fi protagonista versiunii turcești a adaptării turcești a serialului „Beverly Hills 90210”, numit „Darmaduman”. Nur Fettahoglu și Necip Memili sunt părinții unor gemeni, băiat și fată. Serialul va fi lansat în această lună pe canalul Fox Turcia.

Özge Gürel

Frumoasa actriță este protagonista unui nou serial, numit „Sipahi”. Filmările au început pe 3 octombrie și va fi difuzat pe canalul Show TV. Özge Gürel va juca alături de Kaan Yildirim, ambii interpretând rolul celor mai buni agenți speciali turci și fiind o poveste inspirată din realitate.

Caner Cindoruk

Actorul va juca în această toamnă în serialul „Mavi Sürgün”, serial produs de compania O3 Medya. Producția va avea 26 de episoade și va fi difuzat întâi în America Latină, apoi va ajunge și în Turcia.

Sila Turkoglu

Chiar dacă a avut niște probleme legate cu producția fostului serial în care a jucat, „Moștenirea”, actrița a fost invitată să intepreteze un alt rol în serialul „Kizilcik Serbeti” („Șerbet de merișoare”). Filmările au început pe 20 septembrie, iar serialul va fi transmis de postul tv Show TV.

Ulaș Tuna Astepe

Actrița va fi protagonista unei noi interpretări a unui film străin realizat de turci, de această dată a serialului „New Amsterdam”. Versiunea turcească se numește „Hayat Bugün” și va fi difuzată de Show TV, filmările fiind în plină desfășurare.

Vahide Perçin

După succesul din serialul Mă numesc Züleyha, actrița revine cu un nou rol în producția „Aldatmak” („Trădarea”). Filmările sunt în plină desfășurare, iar premiera va avea loc la postul turcesc ATV.

În articolul

Ce seriale noi vor avea toamna aceasta celebrele actrițe Sila Turkoglu, Demet Ozdemir și Ozge Gurel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 aprilie 2024. Fecioarele au nevoie de timp de gândire pentru a lua decizii bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
MediCOOL
Cum îți dai seama că ai pietre la fiere: simptome și tratament
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Ceaiuri care pot arde grăsimea abdominală. Cum te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus
HelloTaste
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
x