Ce spune Anahí despre ideea de a deveni mămică pentru a treia oară. Fosta membră a trupei RBD a vorbit și despre întoarcerea pe micile ecrane

Publicat pe 09.05.2022 la 15:01 Actualizat pe 09.05.2022 la 15:29

Anahí a vorbit pentru prima dată despre ideea de a deveni mămică a treia oară, dar și despre planurile sale profesionale. Ce spune fosta membră RBD despre întoarcerea pe platourile de filmare.

Anahí poartă o rochie cu paiete și se află pe scenă

Anahí, în cadrul celei de-a 12 ediții a Univision Premios Juventud

Getty Images

Anahí se numără printre cele mai cunoscute vedete de telenovele. De-a lungul timpului, încă de mic copil, a demonstrat că este atât o actriță de excepție, cât și o cântăreață fenomenală. Deși s-a retras din activitate acum 10 ani, fani au așteptat un semn din partea acesteia cu privire la reîntoarcerea pe micile ecrane.

Vedeta a vorbit și despre posibilitatea de a deveni mămică pentru a treia oară, însă cei care o îndrăgesc nu au primit răspunsurile așteptate.

Ce spune Anahí despre ideea de a deveni mămică pentru a treia oară

Acum mai bine de 10 ani, fosta membră a trupei RBD a început o relație de iubire cu omul politic Manuel Velasco. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au devenit la scurt timp părinții a doi băieței pe nume Manuel și Emiliano. Deși vedeta este extrem de rezervată în ceea ce privește viața sa personală, a vorbit recent despre posibilitatea de a deveni mămică pentru a treia oară.

Într-un interviu acordat lui Tony Stars, conform Univision.com, Anahi a declarat că nu-și va mai întregi familia cu alți copii în viitor. Fosta membră a trupei RBD a anunțat venirea pe lume a primului copil în data de 11 septembrie 2016 cu câteva imagini emoționante.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De la nașterea sa, micuțul Manuel a fost fotografiat de către fericita mămică și expus în mediul online, acolo unde fanii i-au apreciat curajul de a fi vulnerabilă. În 2019, vedeta i-a anunțat pe internauți că așteaptă cel de-al doilea copil, iar Emiliano s-a născut pe 2 februarie 2020. În ciuda succesului pe care l-a avut de-a lungul timpului, interpreta a decis să-și conserve energia pentru familie.

Acum Anahi spune că ideea revenirii sale nu coïncide cu planurile sale de viitor. Aceasta va rămâne în continuare o mămică devotată. Aceasta a subliniat că toate amintirile i-au rămas în suflet, însă acele vremuri “au apus”.

Ce spune Anahi despre revenirea pe platourile de filmare

Anahi nu își dorește să devină mămică pentru a treia oară și nici să pășească din nou pe platourile de filmare. “Dos hogares” a fost ultima telenovelă în care a jucat vedeta. Acolo a interpretat rolul “Angelica” și a fost alături de colegi precum Sergio Goyri și Carlos Ponce. Ultimul episod al producției a fost transmis pe 20 ianuarie 2012.

Într-un live oferit fanilor în mediul online, Anahi a dezvăluit motivul real pentru care nu își dorește să revină pe platourile de filmare.

“Mereu m-am bucurat de tot ceea ce am realizat. Am trăit întotdeauna mulțumită de tot ceea ce am putut să cunosc, să obțin, să experimentez, dar am întâmpinat și momente dificile care m-au afectat negativ.”, a spus Anahi.

Deși a fost alături de Christian Chavez, Christopher Uckermann și Maite Perroni într-un concert virtual RBD în 2020, vedeta a subliniat că nu se vor reuni ca și trupă.

“Acum suntem toți, însă fiecare a luat-o pe un drum diferit în viață.”, a punctat Anahi. Acum, doar prin intermediul rețelelor sociale, fosta membră a trupei RBD reușește să țină pasul cu fanii săi de pretutindeni.

În articolul

Ce spune Anahí despre ideea de a deveni mămică pentru a treia oară. Fosta membră a trupei RBD a vorbit și despre întoarcerea pe micile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x