Ce spune Jennifer Lopez despre declarațiile lui Ben Affleck în legătură cu fosta soție. Cum a reacționat artista

Publicat pe 20.12.2021 la 13:41 Actualizat pe 20.12.2021 la 14:33

După declarațiile făcute de Ben Affleck în legătură cu fosta soție, atât presa cât și fanii au presupus că JLo va fi supărată pe iubitul ei, însă vedeta a oferit toate informații. Cum a reacționat.

Jennifer Lopez poartă o rochie de mireasă

Jennifer Lopez pe scenă în Los Angeles

Getty Images

Într-un interviu recent acordat presei Ben Affleck a făcut câteva declarații la adresa fostei sale soții, Jennifer Garner. Actorul a mărturisit că din cauza relației pe care a avut-o a început să bea și astfel alcoolismul a continuat.

Ulterior, fanii au așteptat o reacție din partea iubitei sale din prezent, iar aceasta nu a întârziat să apară căci acum JLo vorbește pentru prima oară despre reacția partenerului în legătură cu problema pe care a întâmpinat-o cât timp a fost căsătorit.

Pe 13 decembrie, Ben Affleck a declarat că dacă ar mai fi fost căsătorit cu Jennifer Garner, probabil ar fi continuat să bea.

Ce spune Jennifer Lopez despre declarațiile lui Ben Affleck în legătură cu fosta soție

O sursă apropiată cuplului a declarat: “Este supărată. Se simte agresată de acest subiect, având în vedere că sunt într-o relație și nu își dorește acest lucru. A cunoscut-o pe Jennifer Garner. Încearcă să o cunoască și pe ea și pe copii.” Cu toate acestea, JLo a făcut primele declarații în legătură cu acest subiect și a mărturisit că cele spuse de presupusa sursă, nu sunt adevărate.

“Această declarație nu este adevărată. Nu mă simt astfel. Nu am decât respect pentru Ben, ca tată, ca partener, ca om.”, a declarat Jennifer Lopez. De asemenea, reprezentații artistei au subliniat faptul că relația celor doi merge la fel de bine ca înainte și că aceasta nu este supărată din cauza declarațiilor făcute de Ben Affleck.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jennifer Lopez și Jennifer Garner sunt prietene, conform unor alte declarații, iar în ceea ce privește motivul supărării cântăreței, acesta este inexistent.

În interviul pe care l-a actorul în data de 13 decembrie, Ben Affleck a mărturisit că dacă ar mai fi fost căsătorit, ar fi continuat să bea. “Beam câte o sticlă de alcool și adormeam pe canapea. Nu era cea mai bună soluție.”, a declarat actorul, conform univision.com.

Jennifer Lopez, despre declarațiile iubitului său

Ben Affleck a avut probleme cu alcoolul și a fost internat de mai multe ori în clinici specializate, după cum urmează: 2001, 2017 și 2018, atunci când a finalizat divorțul de Jennifer Garner. Cei doi au împreună trei copii: Violet (16 años), Seraphina (12) și Samuel (9).

Ben Affleck a rămas afectat în urma declarațiilor pe care le-a făcut despre fosta soție și spune că niciodată nu va mai vorbi astfel despre ea. Cei doi au fost căsătoriți din 2005 până în 2018, dar până la urmă au decis să se despartă.

Între anii 2002 și 2004, JLo și Ben Affleck au avut o relație amoroasă și erau pe punctul de a se căsători. Jennifer Garner și Ben Affleck au format unul dintre cele mai iubite cuplu de la Hollywood, datorită iubirii pe care și-au arătat-o de fiecare dată.

Cu toate astea, timpul a trecut iar fiecare și-a găsit până la urmă fericirea. În vara acestui an, Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au reluat relația de iubire începută în 2002. La puțin timp după despărțirea dintre Ben Affleck și JLo, actorul și-a găsit fericirea în brațele lui Jennifer Garner.

În articolul

Ce spune Jennifer Lopez despre declarațiile lui Ben Affleck în legătură cu fosta soție. Cum a reacționat artista

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x