Ce spune Murat Boz despre presupusa relație amoroasă cu Tuba Büyüküstün. S-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu

Publicat pe 17.05.2024 la 16:01 Actualizat pe 17.05.2024 la 16:39

Murat Boz vorbește despre presupusa relație cu actrița Tuba Büyüküstün. Cei doi au jucat împreună în cadrul unei producții turcești și de atunci zvonurile nu au încetat să apară.

actori în diferite ipostaze

Ce spune Murat Boz despre presupusa relație amoroasă cu Tuba Büyüküstün

Instagram

Tuba Büyüküstün și Murat Boz au jucat împreună în producția Zeytin Agaci. Zvonurile unei posibile relații amoroase dintre cei doi au apărut încă dn 2022, însă în prezent acestea s-au intensificat. Ce au avut de spus cei doi de-a lungul timpului legat de acest subiect.

Ce spune Murat Boz despre relația amoroasă cu Tuba Büyüküstün

Faimosul cântăreț a fost primul care a răspuns zvonurilor legate de o posibilă relație. Cei doi s-au sărutat de mai multe ori în cadrul serialului, prin intermediul personajelor pe care le-au interpretat. Invitat în cadrul emisiunii lui Selim Akar, Murat Boz a oferit toate detalii în acest sens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Au făcut dragoste, sunt parteneri.”, s-a arătat în mediul online. Cântărețul a ținut să dea explicații imediat, așa cum se obișnuiește deseori.

“Deci am jucat bine, am înțeles asta. Tuba și cu mine n-am fost niciodată parteneri. Suntem doi prieteni foarte buni. Suntem foarte buni prieteni. Ne spune multe lucruri unul celuilalt. Nu am avut niciodată o relație amoroasă.”, a început Murat Boz cu confesiunile, arată ntv.com.tr. Acesta nu s-a oprit aici și a continuat declarațiile personale.

Citește și: Tuba Büyüküstün si Murat Boz surprind în cea mai recentă producție turceasca. Actrița a renunțat la părul lung

“Aceste scene nu sunt ușoare. Eu, regizorul Burcu Alptekin și Tuba au fost un real suport. Nu a fost ușor nici pentru mine. Nu ești singur, este o întreagă echipă acolo. Este totul foarte rar cu Tuba. Avem o prietenie care s-a format.”, a continuat acesta. Ulterior artistul a mai lăsat câteva mărturie câteva cuvinte legate de colega sa, dar și prietena care îi este astăzi. Au avut împreună mai multe fotografii publicate în mediul online. Fanii s-au grăbit să îi felicite în acest sens.

“Tuba este o prietenă de-ale mele și o iubesc foarte mult. O prietenie foarte rară și o camaraderie s-a format în acea echipă. Numele nu sunt doar nume care vin într-un serial, ne întâlnim și în viața privată. Am venit împreună cu prietenii noștri. Este pentru prima oară când întâlnim această energie care nu a fost menționată până acum. Cred că atunci când am apărut pentru câteva minute împreună, s-a văzut și în munca noastră.”, a spus acesta.

Totul despre cariera actriței Tuba Büyüküstün, vedeta din Asi – Împotriva destinului

Este cunoscută ca una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Născută în Istanbul, și-a finalizat studiile în departamentul de arte. Și-a început cariera în 2003 și de atunci drumurile sale au mers în această direcție. De-a lungul timpului a câștigat nenumărate premii printre care și cel de Cea mai bună actriță la diferite festivaluri de film.

Citește și: Murat Boz, întâlnire emoționantă în cadrul liceului unde a absolvit. A oferit un discurs pentru elevi și profesori

Pe plan personal s-a căsătorit în 2011 cu Onur Saylak cu care are în prezent și două fiice gemene. Cei doi au luat decizia de a divorța, însă frumoasa Tuba Büyüküstün nu a fost afectată în acest sens, dat fiind faptul că a continuat să se bucure de succes în cariera profesională.

A jucat rolul de protagonistă în serialul Asi – Împotriva destinului, producție ce a fost și pe Happy Channel. În prezent trăiește la Paris alături de cele două fiice și continuă munca pe platourile de filmare în Turcia.

În articolul

Ce spune Murat Boz despre presupusa relație amoroasă cu Tuba Büyüküstün. S-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 iunie 2024. Balanțele pierd sume mari de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EURO 2024. România poate ajunge în optimi şi dacă pierde cu Slovacia. Toate calculele calificării
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Ce fel de clătite se mănâncă în lume. 31 de variante de pe toate continentele
Catine
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
useit.ro
De ce unii oameni nu s-au infectat cu Covid-19, potrivit experților. Rezultatele unui experiment au deslușit misterul
as.ro
Cum se înţelege Mihaela Borcea cu fiica ei vitregă! Mesajul care nu lasă loc de interpretări: „Nu avem acelaşi sânge!”
MediCOOL
Remedii naturale pentru înțepătura de țânțar. Cum poți ameliora simptomele în mod natural
Spynews
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO
DeParinti
Cei mai importanți nutrienți pentru dezvoltarea creierului la bebeluși
MediCOOL
Băuturi care îți pot crește longevitatea. Cum te pot ajuta să trăiești mai mult
HelloTaste
Ce condimente se pun la carnea de porc. Ele dau un gust aparte preparatului tău
x