Ce tatuaj ascunde sub haine Kate del Castillo, actrița din telenovela Muchachitas. Ipostaza în care s-a fotografiat a dezvăluit desenul de pe piele

Publicat pe 23.03.2022 la 19:37 Actualizat pe 26.03.2022 la 13:39

Kate del Castillo este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din telenovele, ea fiind printre pionierii celor mai bune producții care au răsunet și astăzi. Cunoscută de când făcea furori în producția “La Mentira”, acesta și-a croit cu multă atenție drumul carierei, iar în prezent se poate mândri cu un succes colosal pe plan internațional.

Kate del Castillo

Getty

Actrița este cunoscută drept o femeie extrem de seducătoare, impunându-se de-a lungul timpului ca fiind și o doamnă extrem de rafinată, care aduce cu sine un “quelque chose” indiferent de momentul și locul în care se află.

La vârsta de 49 de ani ea arată incredibil de bine și pare că timpul a stat în loc, însă după cum am putut vedea de-a lungul anilor la cele mai cunoscute vedete din telenovele, “secretul tinereții” nu este altul decât grija față de propriul trup.

Amintim aici și de Thalia (50 de ani), dar și de Jennifer Lopez (52 de ani), care au mărturisit ani la rând că au reușit să se mențină în formă datorită disciplinei în alimentație, sport și exercițiul continuu cu mintea și emoțiile.

Kate del Castillo, “dezbrăcată” de secrete în fața fanilor. Cm arată tatuajul ascuns al vedetei

Kate del Castillo nu este departe de vârsta celor două artiste internaționale, ba mai mult au și un drum comun în ceea ce privește succesul în producțiile de telenovele. De-a lungul timpului au ieșit la suprafață numeroase detalii despre actrița Kate, presa fiind tot timpul cu ochii pe ea, mai ales în plină ascensiune, însă sunt și secrete pe care îndrăgita vedetă le-a păzit cu îndârjire, cum ar fi tatuajele de pe corp.

Dacă unele au fost vizibile publicului, altele au fost ascunse total, cum ar fi tatuajul de pe umăr, care se întinde pe piept. Acesta a făcut spectacol pe rețele de socializare cu ipostaza în care s-a lăsat fotografiată, dezvăluind admiratorilor săi din toată lumea desenul său de pe piele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kate a avut o mare atracție în ochii publicului. Printre cuplurile din telenovele care au avut lipici pe micile ecrane se numără cel format din Guy Ecker şi Kate del Castillo, protagoniştii producţiei mexicane „Minciuna" („La mentira’), care a avut premiera în 1998 în ţara de origine.

Kate del Castillo, actriţa de origine mexicană (47 de ani), a jucat în telenovela Minciuna (La Mentira – 1998) care a fost în România pe Happy Channel.

Cele 100 de episoade ale serialului prezintă o poveste de iubire bătătorită de multe obstacole şi, evident, minciuni pe bandă rulantă. Totul începe cu sinuciderea lui Ricardo Platas (Rodrigo Abed) din cauza unei femei al carei nume începe cu „V’ şi cu dorinţa de răzbunare a fratelui său vitreg, Demetrio Asunzolo (Guy Ecker). Demetrio o crede vinovată pe Veronica (Kate del Castillo) şi decide să o cucerească doar pentru a-i face viaţa un chin.

În articolul

Ce tatuaj ascunde sub haine Kate del Castillo, actrița din telenovela Muchachitas. Ipostaza în care s-a fotografiat a dezvăluit desenul de pe piele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x