Ce ținută a ales artista internațională Jennifer Lopez pentru o cină romantică alături de Ben Affleck. Paparazzi nu s-au mai oprit din fotografiat

Publicat pe 03.02.2022 la 18:34 Actualizat pe 04.02.2022 la 12:24

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața lor. După ce au luat decizia de a forma un cuplu, la 17 ani distanță după despărțire, cei doi sunt acum mai apropiați ca niciodată și nu lasă o zi să treacă fără să-și sărbătorească iubirea. Cum au fost surprinși la o cină romantică.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Profimedia

De curând, cei doi au fost fotografiați pe stradă, în timp ce se îndreptau către o cină romantică, în doi. Cuplul are parte de momente speciale, iar paparazzi au fost pe fază să surprindă cel puțin câteva clipe de apropiere.

Jennifer Lopez și-a găsit din nou dragostea, iar Ben Affleck o soarbe din priviri pe cea alături de care a fost căsătorit pentru o perioadă scurtă de timp, în urmă cu 17 ani.

Ce ținută a ales Jennifer Lopez pentru o cină romantică alături de Ben Affleck

Cei doi locuiesc acum împreună și nu ezită să petreacă timp de calitate în afara căminului conjugal. Artista și actorul au ieșit la o cină romantică, în Beverly Hills și au fost surprinși de paparazzi în timp ce se țineau de mână. Ar fi fost zvonuri că deja relația lor stă să se clatine, însă ieșirea lor în oraș și ipostazele tandre demonstrează exact contrariul.

Celebritățile au avut timp și de fanii lor. Jennifer Lopez a fost surprinsă în timp ce își îmbrățișa admiratorii care îi priveau pe cei doi în timp ce se îndreptau către mașină. Artista a ales să îmbrace o ținută simplă, dar cu foarte mult bun gust. O rochie în carouri asortată cu un trenci negru este combinația perfectă pentru o masă cu partenerul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu 19 ani, pe platourile de filmare ale filmului “Gigli”, în 2002. Pe atunci, JLo era căsătorită cu fostul ei soț, Cris Judd. Frumosul cuplu a devenit pe atunci una dintre cele mai populare perechi de la Hollywood, supranumită și “Bennifer”.

Artista a divorțat în 2003 de Cris și și-a făcut publică relația cu Ben Affleck. În 2003, după ce se logodiseră deja, J. Lo și Ben Affleck și-au amânat nunta, iar în 2004 și-au anulat logodna, iar artista s-a căsătorit cu Marc Anthony.

Când s-au cunoscut prima dată Jennifer Lopez și Ben Affleck

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu 19 ani, pe platourile de filmare ale filmului “Gigli”, în 2002. Pe atunci, JLo era căsătorită cu fostul ei soț, Cris Judd.

Frumosul cuplu a devenit pe atunci una dintre cele mai populare perechi de la Hollywood, supranumită și “Bennifer”.

Artista a divorțat în 2003 de Cris și și-a făcut publică relația cu Ben Affleck. În 2003, după ce se logodiseră deja, J. Lo și Ben Affleck și-au amânat nunta, iar în 2004 și-au anulat logodna, iar artista s-a căsătorit cu Marc Anthony.

În articolul

Ce ținută a ales artista internațională Jennifer Lopez pentru o cină romantică alături de Ben Affleck. Paparazzi nu s-au mai oprit din fotografiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x