Ce ținută a purtat Thalia la un meci de baseball. Artista a atras zeci de fani în tribuna VIP

Publicat pe 10.09.2024 la 09:25 Actualizat pe 10.09.2024 la 10:47

Frumoasa artistă Thalia, pe care deja o cunoaște o lume întreagă a îmbrăcat haine lejere și a ales să își petreacă timpul liber într-un mod inedit.

Thalia

Profimedia

Thalia, cântăreața și actrița de telenovela, a ales să se relaxeze în timpul liber la un meci de baseball. Frumoasa artistă a plecat alături de o prietenă de-a ei în Manhattan la un meci de baseball al echipei Mets.

Cum s-a îmbrăcat Thalia la un meci de baseball

În încercarea de a se deghiza și de a nu atrage atenția, Thalia a ales să poarte o pereche de jeanși comozi, un hanorac maro și o șapcă cu animal print. Deși a încercat să se ascundă de privirile fanilor, loja VIP în care a stat a fost invadată de câțiva fani care și-au dorit să facă poze cu ea.

Citește și: Cum arată Thalia în costum de baie la vârsta de 52 ani. Cântăreața i-a uimit pe fanii săi

Thalia le-a răspuns foarte prietenoasă, le-a oferit autografe și a făcut poze cu toată lumea care era dornică să vorbească cu ea pentru câteva minute. Niște fane de-ale sale i-au și spus care au fost telenovela lor preferate în care au văzut-o prima dată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Thalia s-a bucurat de prezența celor care au arătat că o îndrăgesc și apoi a vizionat meciul alături de prietena ei.

Artista s-a bucurat de o cola rece și de floricele în timp ce a vizionat meciul. Thalia se bucură de timpul ei liber ori de câte ori are ocazia. Restul timpului și-l petrece cu proiectele sale.

Cântăreața pregătește multe surprize pentru fanii ei și îi place foarte mult să fie prezentă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează o legătură strânsă cu urmăritorii săi.

Citește și: Thalía este posibil să revină pe scenă într-un musical. Este vorba despre producția Perfume de Gardenia

Thalía urmează să revină într-un nou proiect profesional după o lungă perioadă de absență. Artista va face parte din distribuția musicalului Perfume de Gardenia și se va întoarce în Mexic.

Una dintre cele mai apreciate producții de teatru din Mexic este Perfume de Gardenia. După 14 ani de absență, această poveste este din nou în atenția tuturor. Dintre actorii care fac parte din distribuție se numără Aracely Arámbula, William Levy, David Zepeda, Jorge Salinas, Elizabeth Álvarez.

“Vrea să o aibă pe Thalia în musical. Vrea să încheie anul cu opere care să fie o reală surpriză.”, au declarat oamenii din producție.

Se pare că vedeta își dorește să se alăture și grupului Timbiriche în 2025 odată cu revenirea pe scenă. Astfel, diva are planuri mari în ceea ce privește cariera sa. Se pare că soția lui Tommy Mottola va juca rolul Gardenia, fiind un personaj care deja o entuziasmează.

Citește și: Postarea bizară a Thalíei după ce s-a zis că s-a despărțit de Tommy Mottola. Ce a publicat în legătură cu presupusa amantă a soțului

În articolul

Ce ținută a purtat Thalia la un meci de baseball. Artista a atras zeci de fani în tribuna VIP

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 septembrie 2024. Taurii au nevoie de o reevaluare a sentimentelor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ţara unde aproape 100.000 de oameni au atins vârsta de 100 de ani. Peste 80.000 sunt femei
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Ghebe cu usturoi la tigaie. Una dintre cele mai gustoase rețete cu ciuperci
Catine
Compot de struguri. Cea mai simplă metodă de a conserva aroma strugurilor
useit.ro
Apple crește prețul pentru înlocuirea bateriei iPhone 16. Cât va costa
as.ro
Ce relaţie există între Ion Ţiriac şi singura femeie care i-a fost soţie: „Am învățat lecția și am terminat”
MediCOOL
COVID în septembrie 2024. Principalele simptome, numărul de cazuri, reguli pentru persoanele testate pozitiv. Cât de periculoasă mai este boala
Spynews
Presupusul criminal din Constanța vrea să fie eliberat! Șacalul neagă, în continuare, că ar fi comis cele două omoruri
DeParinti
Ce cauzează un nas înfundat la copiii mici? Când este momentul să apelezi la un specialist
MediCOOL
Cauze ale stărilor de oboseală toamna. Cum le poți combate pentru o stare bună în zilele mohorâte
HelloTaste
Pastă de zahăr. Cum faci un decor fin și elegant pentru deserturi
x