Ce trebuie să știi despre ultimul concert RBD pe stadionul Azteca din Mexic. Turneul Soy Rebelde se încheie pe 21 decembrie

Publicat pe 21.12.2023 la 10:24 Actualizat pe 21.12.2023 la 11:06

Ultimul concert din cadrul turneului Soy Rebelde Tour are loc pe 21 decembrie 2023. Artiștii vor urca pe stadionul Azteca și le vor aduce fanilor surprize inedite.

artiști pe scenă stau unul lângă celălalt și dansează

Ce trebuie să știi despre ultimul concert RBD pe stadionul Azteca din Mexic

Profimedia Images

Cele mai îndrăgite melodii ale formației RBD vor fi fredonate pentru ultima oară în cadrul concertului din Mexic. Artiștii vor urca pe scena amplasată în cadrul stadionului Azteca, urmând să le ofere fanilor surprize inedite.

Ce trebuie să știi despre ultimul concert RBD în Mexic, pe stadionul Azteca

După mai bine de 50 de concerte în 4 țări de pe continentul america, RBD va încheia turneul în Mexic, pe stadionul Azteca. În articolul de mai jos am adunat toate informațiile necesare pentru a putea vedea mai îndeaproape despre ce este vorba. A fost la finalul lunii august 2023 când cei cinci artiști au revenit în fața fanilor după ce în 2008 și-au luat rămas-bun de la fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu o capacitate de mai bine de 80 de locuri, stadionul Azteca este unul dintre cele mai mari stadioane din lume. Artiștii RBD promit o petrecere de neuitat. Nu este o idee nesusținută de fapte, asta pentru că surprizele vor apărea pe tot parcursul serii. Ora de începe va fi 9.00 P.M, ora locală a Mexicului. Integranții au menționat că vor aduce invitați speciali în cadrul show-ului, însă nu au oferit alte informații revelatoare. Se așteaptă ca actori din Rebelde să urce pe scenă alături de foștii lor colegi de platou, acum membrii în trupa RBD.

Citește și: Anahí surprinde cu o fotografie alături de familia extinsă. Cum arată sora sa vitregă și cât de multă seamănă

Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Uckermann vor încânta fanii pentru ultima oară cu mișcări surprinzătoare, dar și cu ținute aparte. În ceea ce privește melodiile, nu se așteaptă o schimbare majoră, asta dacă nu vor aduce pe scenă alți artiști alături de care să interpreteze melodiile deja cunoscute. Printre actorii din Rebelde care vor lua parte la ultimul concert al formației RBD este și Angelique Boyer.

Aceasta le-a oferit fanilor o mică idee legată de look-ul pe care îl va aborda în ultima seară a artiștilor pe scenă. Fanii din mediul online au observat că o va readuce în fața tuturor pe “Vico”, personajul celebru interpretat în Rebelde.

Actrița Daniela Torres cunoscută pentru telenovela Amar te duele a suferit un accident la ieșirea de la concertul RBD. Cineva a murit

Vedeta a punctat toate detaliile din cadrul incidentului auto, acolo unde o persoană și-a pierdut viața. Daniela Torres a lăsat pe pagina personală de Tik Tok un filmuleț în care a vorbit despre accidentul pe care l-a suferit la ieșirea din cadrul concertului RBD.

Citește și: Imagini unice de la repetițiile artistei Dulce Maria. Cum sună vocea sa când nu are în față mii de oameni

“Tragica mea istorie ieșind de la concertul RBD, aici este un mic detaliu legat de ceea ce s-a întâmplat. Știți deja cum se întâmplă la ieșirea din cadrul unui concert. Am decis să plecăm cât mai repede ca să nu fie prea multă lume care mergea spre microbuz. Adevărul e că mergeam foarte bine. Dintr-o dată, eram la un semafor și o mașină în spatele nostru care nu avea de gând să frâneze.”, Astfel, mașina nu a putut frâna și impactul a fost cât se poate de clar. Acum actrița este nevoită să poarte un guler medicinal. O persoană a decedat în urma incidentului la finalul concertului RBD, arată univision.com.

În articolul

Ce trebuie să știi despre ultimul concert RBD pe stadionul Azteca din Mexic. Turneul Soy Rebelde se încheie pe 21 decembrie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x