Cecilia Galliano, primele declarații despre Angelique Boyer. Ce spune despre relația dintre actriță și fiul său, Santiago

Publicat pe 27.05.2022 la 19:22 Actualizat pe 27.05.2022 la 19:51

Cecilia Galliano a vorbit pentru prima oară despre relația pe care o are Angelique Boyer cu fiul ei, Santiago. Frumoasa blondină formează un cuplu cu Sebastian Rulli, însă cei doi nu își doresc copii în viitor.

Angelique Boyer poartă o rochie albă de gală

Angelique Boyer pe covorul roșu

Profimedia Images

Toată lumea știa deja despre relația de lungă durată pe care o au Angelique Boyer și Sebastian Rulli. Cu toate acestea, până acum, Cecilia Galliano nu a vorbit public despre acest subiect. Recent, frumoasa brunetă a făcut câteva declarația despre clipele pe care protagonista din Vencer el Pasado le petrece alături de fiul său din fosta relație, Santiago.

Tânărul de 12 ani este fructul căsniciei dintre Sebastian Rulli și Cecilia Galliano între 2007 și 2011. Cea din urmă a vorbit despre cel mai dificil subiect.

Cecilia Galliano, primele declarații despre Angelique Boyer

Dacă până acum a preferat să păstreze tăcerea, de data aceasta Cecilia Galliano a vorbit pentru prima oară despre fiul ei în vârstă de 12 ani și mama sa vitregă, Angelique Boyer. Cu toate că actrița nu este căsătorită cu Sebastian Rulli, cei doi formează un cuplu solid încă din 2014.

Cecilia Galliano este și mămica unei fetițe în vârstă de 21 de ani, fructul iubirii cu Silvo Fornaro. Sebastian Rulli și Angelique Boyer au declarat în repetate rânduri că nu își doresc să devină părinți, însă relația lor continuă la același nivel încă din 2014. În ultimii anii, blondina a lăsat să se vadă că întreține o relație frumoasă cu fiul partenerului său, Santiago.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, faimosul actorul de telenovele a călătorit alături de Angelique Boyer și fiul său pentru a-și vedea părinții în Estepona, Spania. Cei doi au postat mai multe fotografii în mediul online, acolo unde au lăsat să se vadă cât de bine se înțeleg. Cu puțin timp înainte de călătorie, Cecilia Galliano a fost întrebată despre relația dintre fiul său și Angelique Boyer.

Fără să sublinieze un nume, Cecilia Galliano a declarat discret: “ Îi mulțumesc persoanei care se află într-o relație cu tatăl copiilor mei pentru că se poartă frumos cu fiul meu și îl tratează așa cum trebuie.”

Ce a spus Cecilia Galliano despre partenera fostului său soț, Sebastian Rulli

Cecilia Galliano a continuat cu laudele la adresa frumoasei Angelique Boyer și acest lucru i-a uimit pe fanii vedetei.

“Ca mamă tot ce pot să cer este să fie armonie și fiul meu să nu se simtă urât și îndepărtat.”, a spus Cecilia Galliano, conform Univision.com. A subliniat că acest lucru nu se întâmplă în relația lui Sebastian Rulli cu Angelique Boyer.

În septembrie 2020, Cecilia Galliano a refuzat să vorbească despre acest subiect: “Nu voi vorbi despre asta, nu mă interesează.” La puțin timp, Angelique Boyer a fost cea care a vorbit despre relația pe care o are cu Santiago.

“E foarte distractiv și plăcut să cunosc un tânăr care este atât de dulce cu mine. Așa este el.”, a spus Angelique Boyer. În luna iulie a anului 2021, Cecilia Galliano spunea că totul merită dacă fiul ei se simte bine acolo unde se află.

“Nu am ce să vorbesc cu ea sau despre ea, tatăl copilului meu este Sebastian. Nu e vorba că mă deranjează, este vorba că îl iau în considerare doar pe tatăl copilului meu pentru că restul vin și pleacă.”, a punctat actrița.

În articolul

Cecilia Galliano, primele declarații despre Angelique Boyer. Ce spune despre relația dintre actriță și fiul său, Santiago

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x