Cecilia Galliano vorbește despre Sebastián Rulli la 11 ani de la divorț. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 08.03.2022 la 13:13 Actualizat pe 08.03.2022 la 14:05

Cecilia Galliano vorbește despre relația cu Sebastián Rulli la 11 ani de la divorț. Care este motivul pentru care vedeta îl acuză pe tatăl copilului său. Ce a declarat aceasta.

Cecilia Galliano poartă o rochie fără mâneci, are părul prins în coadă de cal și zâmbește

Cecilia Galliano, în cadrul unei conferințe de presă. 15 ianuarie 2020

Profimedia Images

Cecilia Galliano vorbește despre relația cu Sebastián Rulli la 11 ani de la divorț. Cei doi s-au despărțit la scurt timp de la nașterea singurului lor fiu, Santiago. Ulterior, etapele prin care au trecut i-au adus într-un punct de cotitură.

Faimoasa vedetă spune acum care au fost adevăratele motive pentru care nu a menținut o relație apropiată cu fostul partener.

Cecilia Galliano vorbește despre Sebastián Rulli la 11 ani de la divorț

Cecilia Galliano și Sebastián Rulli au ales să divorțeze în anul 2011, după doar patru ani de căsnicie. Relația nu s-a încheiat în termeni amiabili, iar acum actrița a vorbit despre problemele care au existat la acel moment.

Se pare că cei doi “s-au luptat” pentru o camionetă de lux pe care actrița i-a dăruit-o partenerului ei în timpul relației. Cu toate acestea, se pare că Sebastián Rulli a vândut obiectul, însă nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au avut o relație de nouă ani, dintre care patru i-au petrecut în calitate de soț și soție. Cu toate acestea, Sebastián Rulli și Cecilia Galliano au avut parte de un divorț tumultos. Actrița a declarat recent că din cauza problemelor legale pe care le-a avut cu tatăl copilului, relația cu acesta a continuat să rămână într-o stare precară. De asemenea, vedeta a punctat: „Ne înțelegem pentru fiul meu. Noi nu suntem foști parteneri, suntem părinți. Este o ființă la mijloc, va trebui să ne vedem toată viața.”

Deși au avut o relație care a durat aproape un deceniu, abia în 2008 cei doi au decis să-și unească destinele. Cu toate acestea, s-au despărțit în 2010, cu puțin timp după nașterea fiului lor, Santiago. Ulterior, și-au anunțat separarea în 2011, iar mai târziu în același an a fost finalizat divorțul.

Cecilia Galliano, despre relația cu Sebastián Rulli

În ciuda faptului că au divorțat în anul 2011, Cecilia Galliano a făcut recent câteva declarații oficiale despre fostul ei soț.

“Au fost momente când chiar am avut probleme pentru că totuși, a existat un divorț. Eu am spus mereu că dacă se ajunge în acest punct este pentru că ceva nu funcționează.”, a declarat Cecilia Galliano, conform Univision.com. Ulterior, vedeta a mărturisit că a primit mai multe cerințe din partea fostului soț.

“Eu tot ce mi-am dorit a fost să fiu fericită pentru că a existat un divorț care a ținut doi ani de zile, iar el a rămas cu tot, cu casa noastră.”, a spus aceasta. De cealaltă parte, Sebastian Rulli nu a vorbit niciodată despre fostele sale relații, asta pentru că este recunoscut în mediul public ca o persoană discretă.

Cecilia Galliano s-a născut pe 5 martie 1981 în Argentina și a fost de-a lungul timpului model, actriță și prezentatoare. Cea mai mare parte a carierei sale a avut loc în Mexic. După divorțul de Cecilia Galliano, Sebastian Rulli a început o relație de iubire cu actrița Angelique Boyer. Încă din 2014, cei doi formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cu toate acestea, au declarat de-a lungul timpului că nu își doresc să devină părinți.

În articolul

Cecilia Galliano vorbește despre Sebastián Rulli la 11 ani de la divorț. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x