Cel mai nou episod din serialul Safir cu Özge Yağız îi pune pe fani pe gânduri. Toti se întreabă acum dacă Burak Berkay Akgül renunță la proiect

Publicat pe 25.10.2023 la 13:09 Actualizat pe 25.10.2023 la 14:23

Vești foarte bune au venit de la MIPCOM din Franța în ceea ce privește serialul Safir, însă fanii se întreabă acum dacă Burak Berkay Akgül renunță la proiect.

Özge Yağız poartă o cămașă albă și Burak Berkay Akgül poartă o cămașă albă

Cel mai nou episod din serialul Safir cu Özge Yağız îi pune pe fani pe gânduri

Instagram

Serialul Safir cu Özge Yağız în rol principal este o producție îndrăgită în Turcia la momentul actual. A devenit una dintre cele mai îndrăgite povești din țara natală a vedetei. A fost prezentat în cadrul MIPCOM alături de vechile producții Ateş Kuşları, Kardeşlerim, Kuruluş Osman și Ben Bu Cihana Sığmazam.

Cel mai nou episod din serialul Safir cu Özge Yağız îi pune pe fani pe gânduri

Pe lângă faptul că Safir este o poveste dramatică de succes, a ajuns să aibă un interes crescut și în mediul online. İlhan Şen, Özge Yağız și Burak Berkay Akgül, cei care joacă rolurile principale au filmat scenele în Cappadocia. Pe lângă informațiile despre proiect, s-au arătat și alte proiecte din diferite țări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă poveste și distribuție, se pare că Safir este un proiect care poate deveni cu adevărat mândria Turciei. Episodul 8 vine cu surprize ce îi pune pe fani pe gânduri. Iubire, pasiune, posesie și răzbunare, toate într-un singur loc, sunt testele lui Ateș pentru frații săi, Yaman și Okan care se întorc din America pentru a prelua afacerea familiei.

Citește și: Özge Yağız, Burak Berkay Akgül și İlhan Şen merită să rămână pe podium. Care este situația în ceea ce privește serialul Safir

Yaman este duc către camera de operații, pe când Feraye se află în pericol de a pierde sarcină din cauza supărării. Atunci când află de accidentul lui Yaman, Ömer are un atac de Alzheimer din cauza șocului. Okan se învinovățește fără doar și poate. Atunci când Yaman scapă din operație și se află în afara oricărui pericol, Ateș îi spune lui Feraye: „Tu nu voiai oricum o nuntă, totul s-a întâmplat cu forța bunicului meu, haide să ne căsătorim și să terminăm cu asta.” Între timp, Yaman reușește să-și revină și pleacă în căutarea scrisorii pentru fratele său. Îi spune lui Okan să ia scrisorile din camera lui. Dat fiind faptul că joacă un rol principal, nu se așteaptă ca Burak Beykay Akgül să părăsească proiectul.

Ce spune Özge Yağız despre profesia de actriță

Într-un interviu pentru una dintre publicațiile din Turcia, vedeta a vorbit despre profesia de actriță și ceea ce o împinge să meargă mai departe în acest moment. A punctat că este foarte pozitivă și energică.

Citește și: Özge Yağız a dat declarații din Cappadocia, acolo unde filmează serialul "Safir". Ce a dezvăluit despre stadiul producției

“În același timp sunt sensibilă și fragilă. Acest lucru se reflectă și în afară. Sunt determinată și meticuloasă și emoționață. Sunt ușor de impresionat.”, aspus vedeta. De asemenea, a punctat mai multe lucruri despre iubire pe care a simțit nevoia să le lase amintire fanilor săi.

“Dragostea este un lucru minunat, dar nu ar trebui să ne orbească. Dragostea este înțelegere și pasiune pentru mine, dar mai mult pasiune. Într-o relație, inteligența este cea care mă atrage. Actoria este sufletul meu pereche. Din momentul în care am început această meserie mi-am spus că n-aș putea să fac altceva.”, a explicat aceasta. Are peste 3 milioane de fani și este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. A publicat până în prezent peste 170 de fotografii și filmulețe, cea mai recentă dintre acestea fiind o ipostază în cadrul unui restaurant. Nu au lipsit comentariile din partea fanilor și din partea colegilor de breaslă.

În articolul

Cel mai nou episod din serialul Safir cu Özge Yağız îi pune pe fani pe gânduri. Toti se întreabă acum dacă Burak Berkay Akgül renunță la proiect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x