Cele mai frumoase imagini cu Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”. Galerie FOTO

Publicat pe 06.02.2024 la 11:00 Actualizat pe 06.02.2024 la 10:40

Ali Yasin Özegemen este „Levent Metehanoğlu”, un om de afaceri de succes care își pierde familia și care nu mai are nicio speranță la o viață fericită. Care sunt cele mai frumoase imagini cu celebrul actor.

Ali Yasin Özegemen poartă o cămașă albă și un sacou negru. Actorul poartă barbă și mustață

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”

Happy Channel

Ali Yasin Özegemen a devenit faimos odată cu rolul lui “Levent Metehanoğlu” din serialul turcesc “Păsări rănite”. Deși este la început de drum, acesta are o carieră lungă în față, drept pentru care este pregătit pentru noi proiecte artistice în viitor.

Care sunt cele mai frumoase imagini cu Ali Yasin Özegemen, actorul din “Păsări rănite”. În ce ipostaze a fost surprinsă vedeta.

Cele mai frumoase imagini cu Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”

Serialul “Păsări rănite” îi are ca protagoniști pe Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez și Ali Yasin Özegemen. Cel din urmă a impresionat datorită rolului său și a devenit rapid cunoscut în toată lumea. Scenariul producției se învârte în jurul lui “Levent”, un bărbat extrem de bogat în vârstă de 30 de ani care își pierde familia în urma unui jaf. De atunci, afaceristul nu mai trăiește o viață normală.

Dacă în serial este un om extrem de serios, iată că în viața reală Ali Yasin Özegemen este cât se poate de relaxat. Încă din clasa a 4-a, acesta a fost îndrumat de către părinți să practice mai multe sporturi printre care baschet, atletism, aikido și kickbox. Printre filmele preferate ale actorului se numără și “Stăpânul inelelor”, “Harry Potter”, “Spiderman” și “Charlie Chaplin”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ali Yasin Özegemen nu este un tânăr obișnuit, asta pentru că este adeptul adrenalinei care să îl scoată din anonimat. De cele mai multe ori, aceste obișnuiește să se plimbe cu moticicleta și să își dea frâu liber gândurilor. Dacă până acum nimeni nu știa acest lucru despre el, actorul a fost descoperit într-un aeroport și s-a mutat ulterior în Turcia pentru a-și continua visul. Printre primele sale întâlniri cu camera de filmat, s-au numărat fotografiile realizate ca și model, dar și participarea în cadrul unei emisiuni de diverstismentv din țara natală.

De cele mai multe ori, pentru a-și ieși din rutina zilnică, Ali Yasin Özegemen practică yoga și încearcă de fiecare dată să se deconecteze de lumea haotică în care trăiește.

Detalii inedite despre Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”

Pentru a intra în pielea lui “Levent” și pentru a reușit să dea tot ce are mai bun pe scenă, Ali Yasin Özegemen a căutat ajutor psihologic și astfel a reușit să îi dea viață unuia dintre cele mai neașteptate roluri.

“Nu e ușor să fii în pielea personajului. Prima oară n-am simțit nicio emoție în fața camerei. Stăteam alături de un specialist și astfel el m-a ajutat să pun suflet. Durerea pe care am pus-o în fiecare scenă a fost reală. Sper ca nimeni să nu treacă prin așa ceva în realitate.”, a mărturisit Ali Yasin Özegemen, conform NewsBeezer.com.

“Omer” este un tânăr orfan care locuiește alături de “Meryem”, sora sa adoptivă. Toate zilele trec la fel, asta până când „Dumuș”, tatăl lui “Meryem”, iese din închisoare și ajunge din nou acasă la cei doi. În căutare de bani pentru a-și plăti datoriile, “Dumuș” este în stare să-l vindă pe micuțul “Omer”.

În articolul

Cele mai frumoase imagini cu Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”. Galerie FOTO

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x