Cele mai renumite actrițe din telenovele și-au schimbat numele. Care sunt vedetele care sunt cunoscute după pseudonim

Publicat pe 23.04.2022 la 23:00 Actualizat pe 22.04.2022 la 09:51

Există mai multe motive pentru care actrițelele din cele mai cunoscute telenovele și-au schimbat numele, dar haideți să vedem în primul rând care sunt cele care au decis să-și folosească pseudonimul în locul numelui din buletin.

Carmen Villalobos poartă ruj roșu și o rochie de seară

Carmen Villalobos se numără printre actrițele care și-au schimbat numele

Instagram

Printre cele 10 actrițe care au decis să-și folosească un nume de scenă diferit de cel din bulet, se numără și Carmen Villalobos. În ciuda faptului că sunt apreciate de fani din întreaga lume, puțini le cunosc și numele real.

Ar fi multe motive pentru care aceste actrițe nu și-au declarat numele reale publicului, însă principalul este că și-au dorit dintotdeauna să fie în numele fanilor cât mai mult timp cu putință, astfel că un pseudonim mai scurt le-a ajutat întotdeauna.

Din cauza faptului că actrițele sunt de părere că numele lor din buletin nu este prea atractiv sau că au vrut să-și protejeze identitatea, acestea au fost câteva dintre motivele celebrelor vedete.

Cele mai renumite actrițe din telenovele și-au schimbat numele. Carmen Villalobos este una dintre ele

Chiar dacă și-au inventat un cu totul alt pseudonim sau și-au schimbat numele în așa fel încât să devină mai atractiv, acestea sunt actrițele care au luat o decizie importantă în carieră.

CATHERINE SIACHOQUE din “Fără sâni nu există paradis” este cunoscută după al treilea nume și după prenume, însă pe ea o cheamă María Alexandra Catherine Siachoque Gaete. Actrița este soția lui Miguel Varoni.

Frumoasa ANGELIQUE BOYER s-a născut în Franța și numele ei adevărat este Angelique Monique Paulette Boyer Rousseau, însă toată lumea o știe după acele două nume. Este protagonistă în telenovela “Vencer el pasado”.

CARMEN VILLALOBOS, o altă actriță din “Fără sâni nu există paradis”, și-a schimbat numele. Aceasta este trecută în bulletin ca Yorley del Carmen Villalobos Barrio. La vârsta de 38 de ani, actrița este în culmea succesului și este iubită de fanii din întreaga lume.

MARLENE FAVELA, celebra actriță din “Gata Salvaje” și “La desalmada” și-a schimbat de asemenea numele. Aceasta este cunoscută de cei apropiați ca Silvia Marlene Favela Meraz. Vedeta s-a întors pe micile ecrane în producția "Por amar sin ley".

GABY ESPINO, prezentatoarea de 43 de ani din Venezuela a decis să-și scurteze numele din María Gabriela Espino Rugero. Actrița este mama a doi micuți pe nume Nickolas Canela Espino și Oriana Lander Espino.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

DANIELA ROMO este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, însă și-a schimbat complet numele pentru ca lumea să nu o uite niciodată. Aceasta se numește de fapt Teresa Presmanes Corona. Vedeta s-a luptat de-a lungul timpului cu cancerul la sân.

ELA VELDEN este o altă actriță care a optat pentru un pseudonim, numele ei real fiind Daniela Campos. Ela Velden este Marifer în "¿Quién mató a Sara?".

ERIKA BUENFIL, actrița din “Amores verdaderos” are ca nume de naștere Teresa de Jesús Buenfil López. În tinerețe, vedeta a format un cuplu cu Luis Miguel.

Fosta regină a frumuseții și actriță din Venezuela, Gaby Spanic are un alt nume în buletin pe care puțini fan îl cunosc. Aceasta se numește Gabriela Helena Spanic Utrera.

FERNANDA CASTILLO, una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele la ora actuală, se numește de fapt María Fernanda Castillo García. Vedeta a devenit mămică de curând și este mai fericită ca oricând. Aceasta împarte fotografii personale cu fanii pe rețelele de socializare.

În articolul

Cele mai renumite actrițe din telenovele și-au schimbat numele. Care sunt vedetele care sunt cunoscute după pseudonim

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x