Cele mai spectaculoase cadre cu Akın Akınözü în “Jocurile iubirii”. Cum a fost surprins actorul pe platourile de filmare

Publicat pe 10.06.2023 la 23:11 Actualizat pe 10.06.2023 la 21:36

Cele mai spectaculoase cadre cu Akın Akınözü în “Jocurile iubirii”. Cum a fost surprins actorul pe platourile de filmare.

Akin Akinozu poartă un costum negru

Akın Akınözü în “Jocurile iubirii”

Happy Channel

Akın Akınözü are 31 de ani și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Joacă în serialul “Jocurile iubirii” și a reușit să cucerească publicul atât cu personajele sale cât și cu aparițiile din mediul online.

Cele mai spectaculoase cadre cu Akın Akınözü în serialul “Jocurile iubirii”

A câștigat nenumărate premii de-a lungul timpului datorită activității sale pe platourile de filmare. Este atrăgător și reușește să cucerească cu fiecare imagine postată pe internet. Deși este actor de profesie, a terminat facultatea de matematică aplicată în cadrul Universității din California. A primit premiul pentru “Cel mai bun actor într-o serie dramatică” în cadrul Golden Lens Awards cu rolul “Miran Aslanbey” în 2019.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru serialul “Hercai” a câștigat premiul “Cel mai bun cuplu într-un serial TV” alături de actrița Ebru Shain. Ba mai mult, a primit o altă “decorație” ca fiind “Cel mai bun actor masculine” și “Mister nova” în 2019. Acțiunea se petrece în Turcia și este povestea dintre Romeo și Julieta într-o manieră modernă. Sadoglu și Aslanbey sunt separați de răzbunare, ia conflictele nu întârzie să apară încă de la prima scenă.

Citește și: Actori turci care se întrec pentru cele mai bune locuri în topurile preferințelor fanilor. Akın Akınözü, Alp Navruz, Mert Ramazan Demir și Halil İbrahim Ceyhan se numără printre favoriți

Într-un interviu oferit pentru Hola USA, Akın Akınözü a dezvăluit șansa pe care a avut în Los Angeles de a învăța limba spaniolă. Cu toate acestea, nu a făcut niciun pas în față în acest sens.

“Atunci când am fost în Los Angeles, am avut mai multe oportunități de a învăța spaniolă, dar nu am făcut niciun pas în această direcție. Dar cu toate lucrurile care se întâmplă în prezent, am învățat câte puțin pentru anii care urmează.”, a declarat protagonistul din “Jocurile iubirii”, potrivit hola.com. În ceea ce privește personajul său celebru din „Hercai”, acesta spune că a găsit încă de la început câteva asemănări cu acesta.

“De-a lungul acestei călătorii, am devenit unul și mi-a fost greu să fac distincție între trăsăturile noastre de personalitate. Cu toate acestea, un lucru crucial pe care l-am sesizat este că amândoi ne ascultăm inima. Orice ne-ar spune rațiunea, noi ne urmăm instinctul.”, a declarat actorul .

Akın Akınözü oferă citate celebre pentru a-și apăra personajul

După ce a cucerit inimile fanilor în serialul “Hercai” între 2019 și 2021, a urmat o altă producție de succes, “Jocurile iubirii”. În prezent, actorul poate fi văzut în “Tuzak”, acolo unde interpretează personajul “Ümut”. Avocat de renume în această producție, încearcă să-și răzbune moartea părinților. Pe drum, se îndrăgostește de fiica celui pe care dorește să-l păcălească.

Citește și: Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” a postat o fotografie în care apare cu ochelari de vedere. Actorul turc a reușit încă o dată să atragă atenția în mediul online

Fără doar și poate, Akın Akınözü a simțit nevoia de a oferi declarații referitoare la personajul său, având în vedere așteptările în ceea ce privește serialul. Pentru a-și exprima ideile, protagonistul din “Jocurile iubirii” a folosit un citat din Pablo Picasso, celebrul pictor.

“Învață regulile ca un profesionist pentru a le putea șterge ca un artist. Umut este un personaj ce a învățat regulile jocului ca un profesionist și acum dorește să-și elibereze familia și copilăria ca un artist.”, a scris acesta. S-a născut în Ankara, are 32 de ani și 1.80 înălțime. Înainte de a deveni actor, a avut în permanență același vis.

În articolul

Cele mai spectaculoase cadre cu Akın Akınözü în “Jocurile iubirii”. Cum a fost surprins actorul pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x