Celebrități care s-au luptat în secret cu bolile grave. Zâmbetele lor păstrau de fapt secrete întunecate. Thalia se numără printre ele

Publicat pe 18.09.2023 la 18:53 Actualizat pe 18.09.2023 la 19:13

Deseori, s-a demonstrat că celebritățile nu sunt ființe "din altă lume" și cu atât mai puțin nu sunt de neatins, întrucât, orice sumă ar avea în conturi, când sănătatea s-a șubrezit, ceea ce urmează s-a demonstrat a fi chiar fatal. Multe dintre cele mai cunoscute celebrități și-au pierdut viața după ani în care s-au luptat cu boli grave.

Thalia

Gettyimages.com

Există mulți actori care s-au îmbolnăvit în timpul unui proiect sau care au ales pur și au ales să păstreze acest lucru secret. Astăzi vom trece în revistă câteva dintre cele mai cunoscute cazuri.

Christopher Uckerman

Unul dintre cele mai recente cazuri de lupte secrete este cel al actorului și membru al trupei mexicane RBD. Pe 1 septembrie, acesta a recunoscut pentru prima dată și a vorbit despre problemele sale cu tiroida.

Edith González

Actrița mexicană până în ziua de azi este amintită de mulți, iar lupta ei împotriva cancerului ovarian a fost făcută publică. Zâmbetul ei părea să fie cel mai bun medicament al său, pentru că niciun ban nu i-a mai putut cumpăra sănătatea.

Cu toate acestea, în 2019 a suferit o recidivă, pe care a ținut-o secretă încă din aprilie, și a murit în luna iunie a aceluiași an, la vârsta de 54 de ani.

Christian Bach

Iconica actriță când se afla la apogeul carierei sale, în 2015, a dispărut din viața publică.

Zvonurile că sănătatea sa s-a șubrezit au ajuns în atenția presei. Actrița s-a stins din viață la 26 februarie 2019, iar Humberto Zurita mărturisit că nu va fi dezvăluită niciodată cauza morții, din dorința soției sale, deși în 2023, actorul a mărturisit că decesul s-a datorat "cancerului".

Thalía

Era anul 2006 când viața Thaliei a luat o întorsătură de 180 de grade, când a fost infectată de o mușcătură de căpușă. După ce a suferit diverse simptome și a fost supusă unor teste, ea și-a informat fanii doi ani mai târziu că a fost diagnosticată cu incurabila boală Lyme.

Astăzi, ea se luptă cu Lyme de 15 ani și trăiește cu durerea incontrolabilă a bolii departe de ochii publicului, potrivit tvnotas.com.

Chadwick Boseman

A aflat despre boala sa cu puțin timp înainte de premiera filmului "Black Panther". Actorul cunoscut pentru rolul lui T'Challa din Universul Cinematografic Marvel a avut cancer de colon timp de patru ani.

A păstrat secretul la cererea mamei sale, dar și pentru a nu-și alerta fanii. La 28 august 2020, el a decedat la vârsta de 43 de ani. Moartea sa a stârnit controverse, deoarece a aflat prin tot ce a trecut și totuși nu a renunțat la viața publică.

Alan Rickman

Actorul britanic, cunoscut mai ales pentru rolul lui Severus Snape din saga 'Harry Potter', a aflat că suferă de cancer pancreatic în august 2015.

Timp de un an, el a ținut boala secretă și chiar a continuat să lucreze normal, până când s-a stins din viață pe 14 ianuarie 2016, la vârsta de 69 de ani.

Robin Williams

Susan Schneider, soția lui Robin Williams, a dezvăluit în mai multe interviuri că actorul suferea de demență cu corpi Lewy, o boală degenerativă care provoacă simptome similare cu boala Alzheimer. Ca urmare, Robin Williams a suferit de depresie în ultimele sale zile.

El a fost găsit mort la 11 august 2014. Zâmbetul său a păstrat mult timp un secret întunecat.

În articolul

Celebrități care s-au luptat în secret cu bolile grave. Zâmbetele lor păstrau de fapt secrete întunecate. Thalia se numără printre ele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x