Celebrul actor de telenovele Ernesto Laguardia dezvăluie că a fost internat în regim de urgență. Ce s-a întâmplat cu el

Publicat pe 22.12.2022 la 19:28 Actualizat pe 22.12.2022 la 19:29

Actorul Ernesto Laguardia a dezvăluit că a fost internat în spital în regim de urgență după ce a suferit complicații, inclusiv din cauza virusului Covid-19. El a povestit că a avut dureri severe, dar a fost stabilizat și eliberat din spital. Acum este sub tratament medical și s-a întors la activitățile sale obișnuite.

Ernesto Laguardia

Profimedia

În timpul inaugurării centrului său de divertisment nocturn, care a avut loc pe 19 decembrie protagonistul telenovelei "Quinceañera" a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

Actorul Ernesto Laguardia a trecut printr-o perioadă delicată. Problemele sale s-au acutizat după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19

El a relatat că a început dimineața cu dureri puternice în partea stângă a spatelui și că soția sa a anulat toate activitățile pentru a-l duce de urgență la spital. Actorul a povestit cu lux de amănunte cele întâmplate, în timpul unei apariții televizate la TV Azteca.

Laguardia a spus că medicii au descoperit că are pietre la rinichi și a avut de ales între a le elimina prin intervenție chirurgicală sau a-și lăsa organismul să le expulzeze prin tratament medicamentos. El a decis să opteze pentru a doua opțiune și a explicat că acum se simte bine, deși urmează tratament medicamentos destul de sever, potrivit univision.com.

Potrivit Clinicii Mayo, pietrele la rinichi sunt depozite dure formate din minerale și săruri care se formează în interiorul rinichilor.

Ernesto Laguardia a avut probleme de sănătate în acest an, fiind afectat de mai multe ori. În iunie anul trecut, a suferit un accident în timp ce înregistra telenovela "Corona de lágrimas 2".

El a explicat că a alunecat pe coridor după ce a ieșit să se plimbe puțin, în pantofi noi, pe o suprafață udă care fusese semnalizată cu dungi galbene. Deși a căzut, Laguardia a continuat să lucreze, dar a aflat ulterior că suferise o fractură dublă a peroneului și o altă fractură la nivelul osului inferior.

Laguardia a intrat în terapie pentru a-și vindeca piciorul, dar a fost nevoit să folosească cârje pentru câteva săptămâni pentru a se descurca singur. În timp ce filma telenovela "Corona de lágrimas 2", cu Victoria Ruffo ca protagonista, a fost diagnosticat cu Covid-19, care i-a cauzat pneumonie și a fost nevoit să se întoarcă la tratamentul cu oxigen.

Desi s-a recuperat, a avut sechele și a trebuit să facă exerciții speciale pentru a-și recăpăta memoria. În cele din urmă, el a spus că este recunoscător pentru faptul că se poate bucura de viață cu bine.

„Da [am avut sechele]. Am suferit mult ca să mă recuperez 100%, [am făcut-o] cu mult exercițiu. Mi-a pierdut mult memoria, a trebuit să fac multe activități de memorare […] dar sunt recunoscător că sunt în viață”, a adăugat el.

În articolul

Celebrul actor de telenovele Ernesto Laguardia dezvăluie că a fost internat în regim de urgență. Ce s-a întâmplat cu el

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x