Celine Dion celebrează 30 de ani de la lansarea albumului “Dion chante Plamondon”. Cum arăta artista în 1991 cu cizme lungi și colanți

Publicat pe 03.12.2021 la 13:08 Actualizat pe 03.12.2021 la 14:44

Celine Dion a postat recent un filmuleț din 1991 pentru a celebra lansarea albumului său “Dion chante Plamondon”. Cu această ocazie, fanii au putut-o vedea pe artista lor preferată în tinerețe, atunci când purta colanți și cizme lungi și avea o carieră înfloritoare.

Celine Dion poartă o rochie albă cu volane largi și are un machiaj de seară

Celine Dion pe scenă în cadrul Billboard Music Awards în 2017

Getty Images

Una dintre cele mai iubite artiste din lume, Celine Dion, a celebrat acum câteva zile ieșirea pe piață a albumului “Dion chante Plamandon”. Vedeta era pe atunci îmbrăcată în colanți, cu cizme lungi și avea o siluetă de invidiat.

Recent, sora cântăreței a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are, însă a mărturisit că Celine Dion își dorește doar să se odihnească și să aibă câteva clipe de liniște.

După ultimele fotografii apărute în presă, fanii au devenit din ce în ce mai îngrijorați de sănătatea vetei lor preferate.

Celine Dion celebrează 30 de ani de la lansarea albumului “Dion chante Plamondon”

De-a lungul timpului, Celine Dion a avut o carieră înfloritoare, ca nimeni alta. A scos album după album și piese care au ajuns rapid atât în inimile fanilor cât și pe primele locuri în topurile din întreaga lume. Este una dintre cele mai iubite artiste de pe glob, iar de fanii au observat că Celine Dion apare din ce în ce mai slabă la evenimente, aceștia au tras un semnal de alarmă.

Deși sora interpretei spune că starea ei de sănătate este una bună, toți cei care o îndrăgesc pe Celine Dion se roagă pentru viața ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Artista a împărtășit cu fanii de pe contul personal de Instagram un videoclip al piesei “Un garçon pas comme les autres (Ziggy)”. În acele imagini, putem vedea o Celine Dion mult mai tânără, îmbrăcată în roșu și portocaliu, cu cizme lungi și un palton care se potrivește perfect ținutei.

“Vedeți această poveste de dragoste imposibilă. De acum și în HD”, a scris Celine Dion în dreptul postării. Fanii s-au grăbit să comenteze: “30 de ani fericiți”, “Iubesc asta atât de mult”, “Arăți superb”.

Această aniversare a fost ca o gură de aer proaspăt pentru cântăreața canadiană, având în vedere că a trebuit să își amâne concertele din Las Vegas din octombrie, din cauza problemelor de sănătate.

Cum arăta Celine Dion în 1991 cu cizme lungi și colanți

Interpreta melodiei “My heart will go on” s-a arătat devastată după ce a trebuit să anunțe public amânarea concertelor programate pentru luna octombrie. Din cauza unor severe și persistente spasme musculare, Celine Dion și-a luat o pauză pentru a-și reveni.

Deși cei apropiați artistei spun că nu este nimic grav, această problemă de sănătate este deranjantă pentru ea.

“Ce i se întâmplă este trist, dar nu este nimic serios. Celine întotdeauna are încredere în mine și îmi cere sfatul atunci când ceva nu e bine. Știu că este într-o stare de spirit bună.”, a declarat Claudette, sora vedetei.

În postarea inițială, Celine spunea că toate concertele anulate vor fi luate din nou în calcul din data de 22 martie și se pare că până acum nu a existat nicio schimbare în program.

“Sunt distrusă din această cauză. Am muncit alături de echipa mea în ultimele opt luni și să nu fiu în stare să deschid asta în noiembrie mă întristează peste cuvinte.”, a scris Celine Dion atunci când a făcut anunțul legat de concertele din Las Vegas.

În articolul

Celine Dion celebrează 30 de ani de la lansarea albumului “Dion chante Plamondon”. Cum arăta artista în 1991 cu cizme lungi și colanți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x