Celine Dion și-a îngrijorat fanii. Artista cântărește doar 40 de kg, iar doctorii i-au pus un diagnostic crunt

Publicat pe 26.11.2021 la 10:17 Actualizat pe 26.11.2021 la 10:52

După ce și-a amânat concertele din Las Vegas, Celine Dion a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Artista nu se mai poate mișca și a ajuns să cântărească doar 40 de kg.

Celine Dion poartă o rochie albă cu umerii goi și are părul prins în coc

Celine Dion în cadrul Paris Fashion Week în 2019

Getty Images

De când și-a amânat concertele din octombrie, Celine Dion a început să fie din ce în ce mai mult în atenția presei, asta după ce s-a zvonit că artista suferă de o boală gravă. Cu durere în suflet, vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare și le-a cerut scuze fanilor.

Se pare că acum, doctorii i-au pus artistei un diagnostic crunt, degenerescenţa musculară, o boală din cauza căreia tremură necontrolat.

Celine Dion se concentrează acum pe recuperare și este în permanență acasă, acolo unde se odihnește.

Celine Dion și-a îngrijorat fanii, artista cântărește doar 40 de kg

Interpreta melodiei “My heart will go on” a fost devastată după ce a trebuit să-și anunțe fanii că nu va mai putea onora concertele programate în luna octombrie. Celine Dion a mărturisit că are spasme musculare severe, dar nimic nu este chiar atât de grav încât să nu-și revină.

Cu toate acestea, vedeta nu a vorbit despre boala ei însă fanii sunt nerăbădători să afle ce se întâmplă cu aceasta.

Recent, Celine Dion a postat pe contul personal de Instagram videoclipul piese “L’amour existe encore”, iar cei care o iubesc nu au întârziat să răspundă mesajului. În dreptul postării, artista nu a scris nimic referitor la boala pe care o are, însă a notat: „Videoclipul oficial al piesei L’amour existe encore are și un upgrade digital.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cum se simte Celine?”, “Cum te simți Celine? Sper că ești bine”, “Cum te simți?”, au scris fanii.

Sora vedetei a vorbit public despre starea de sănătate a acesteia: “Ce se întâmplă cu ea este foarte trist, dar nu este grav. Celine are întotdeauna grijă să-mi spună atunci când ceva nu este în regulă. Știu că are o stare de spirit bună.”

În postarea ei inițială, Celine Dion a declarat că toate concertele vor fi amânate până pe 22 martie și până acum nu pare a fi nicio schimbare în program.

Celine Dion își amână concertele

Celine Dion a scris: “Sunt devastată. Am lucrat cu echipa mai bine de opt luni și nu vom putea deschide concertele în noiembrie. Această situație mă întristează mai mult decât pot spune în cuvinte. Împreună cu partenerii am lucrat ca totul să fie pregătit și ar fi fost totul atât de frumos.

Îmi pare rău că îi dezamăgesc și îmi pare rău pentru toți fanii care și-au făcut planuri să călătorească în Las Vegas.”

Degenerescenţa musculară, boala de care suferă Celine Dion, poate apărea la orice vârstă, atât la tineri cât și la bătrâni. Din cauza acestei afecțiuni, persoana în cauză poate ajunge până la incapacitatea de a se mișca.

Din cauza acestei boli, mușchii se atrofiază, făcând dificile până la imposibile, mișcările de orice fel. De asemenea, pot apărea complicații cardiace, dar și tulburări cum ar fi cataracta.

Celine Dion este un dintre cele mai iubite artiste din lume și fanii își doresc cu nerăbdare ca vedeta lor preferată să se însănătoșească pentru a putea fi din nou pe scenă, acolo unde face ceea ce știe cel mai bine, și anume să-și încânte fanii cu melodiile ei.

În articolul

Celine Dion și-a îngrijorat fanii. Artista cântărește doar 40 de kg, iar doctorii i-au pus un diagnostic crunt

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x