Cem Söküt se alătură distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă. Este personajul Sinan în sezonul 3

Publicat pe 16.09.2024 la 18:52 Actualizat pe 16.09.2024 la 19:20

Distribuția seriei Golden Boy - Dragoste rebelă suferă încă o dată modificări. De data aceasta, Cem Söküt va interpreta un personaj în povestea mult îndrăgită.

actori pe platourile de filmare

em Söküt se alătură distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă

Instagram

Golden Boy – Dragoste rebelă este fără îndoială unul dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia la momentul actual. Până acum fanii au avut parte de două sezoane inedite și s-au bucurat de poveste. Eroii principali au reușit să-i țină în suspans și să lase în urma lor o idee care până acum nu a mai fost explorată. Indiferent de schimbările care au avut loc în distribuție, actorii s-au bucurat de apreciere în mediul online și nu numai.

Cem Söküt se alătură distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă

De data aceasta, vorbim despre venirea lui Cem Söküt cu un nou personaj. Are peste 40 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 20 de fotografii și filmulețe. Va fi personajul Sinan, noul partener amoros al personajului Seyran interpretat de Afra Saracoglu, arată raillynews.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut în 1990, acesta este cunoscut ca fiind sportiv de performanță. A practicat sporturi de contact și a învățat pe parcurs să fie o persoană extrem de disciplinată. Cu toate acestea, în 2019 a ținut să pășească pentru prima oară pe un platou de filmare și să devină actor. Astfel a reușit să atragă atenția fanilor și să rămână în vizorul producătorilor care l-au ales pentru a face parte din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Este discret în ceea ce privește viața sa personală, așa că în prezent nu cunoaștem informații despre o posibilă parteneră. A jucat în serialul Legea familiei între 2019 și 2020. Acolo a fost personajul Yilmaz. A urmat serialul Duran în 2022, acolo unde a interpretat rolul Adem. De asemenea, nu uităm și de seriile Judge sau Prisoner în 2022. Fiecare dintre acești pași i-au conturat viitorul profesional.

Cu fiecare etapă, serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a devenit și mai apreciat de către fani. Cu toate că relația dintre Afra Saracoglu și Mert Ramazan Demir a devenit una controversată, iată că situația profesională nu s-a schimbat.

Afra Saracoglu și Mert Ramazan Demir în sezonul 3, Golden Boy

În vara anului 2023, s-a zvonit că cei doi actori principali ar forma un cuplu. Au fost văzuți în timp ce se sărutau. Cu toate astea, în prezent nu se mai iubesc. Relația amoroasă dintre personajele lor pe micile ecrane s-a schimbat și ea.

Astfel, două personaje noi vor intra în poveste. Nu este de mirare că au devenit unii dintre cei doi îndrăgiți actori din Turcia la momentul actua. Printre cei care fac parte din distribuție se află și Cetin Tekindor. Pe lângă proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă, Mert Ramazan Demir a lucrat în vara anului 2024 și la proiectul Șahmaran, alături de Burak Deniz. Are în prezent peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram.

Este de asemenea o figură centrală în tot mai multe reclame ale unor branduri celebre și se bucură de succes atât în țara natală cât și în afara ei. În prezent nu formează un cuplu, însă își continuă planurile profesionale alături de colegii din Golden Boy – Dragoste rebelă.

În articolul

Cem Söküt se alătură distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă. Este personajul Sinan în sezonul 3

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de trecut. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alertă la Budapesta după ce Dunărea s-a revărsat. Sâmbătă atinge punctul maxim, iar apoi pericolul se mută în România
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Ruladă cu gem de căpșuni. Un desert simplu, delicios și aspectuos
Catine
Culori de unghii pentru toamna 2024. Ce nuanțe sunt în trend anul acesta
useit.ro
Dispozitivul Neuralink care ar putea reda vederea oamenilor, chiar dacă și-au pierdut ambii ochi. Cum funcționează
as.ro
Cu cât i s-a mărit pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare! Suma pe care o primeşte lunar de la statul român
MediCOOL
Vaccinul antigripal în 2024-2025. Preț, compensare și când se face
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
DeParinti
13 lucruri pe care trebuie să le știi despre pielea bebelușului tău
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă stai mult timp pe scaun. De ce acest obicei poate deveni dăunător
HelloTaste
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
x