Chantal Andere și-a sărbătorit fiica de 13 ani. Fotografiile arată asemănarea izbitoare dintre cele două

Publicat pe 09.03.2022 la 14:57 Actualizat pe 09.03.2022 la 15:23

Chantal Andere și-a sărbătorit fiica de 13 ani, iar fotografiile postate în mediul online arată asemănarea izbitoare dintre cele două. Cum arată tânăra Natalia.

Chantal Andere poartă o rochie cu paiete, fără mâneci

Chantal Andere. 26 august 2018

Profimedia Images

Chantal Andere și-a sărbătorit recent fiica, Natalia. Tânăra a împlinit 13 ani, iar celebra ei mamă a lăsat câteva fotografii în mediul online, însoțite de un mesaj de-a dreptul emoționant. Fanii au reacționat imediat și nu au putut să nu observe asemănarea izbitoare dintre cele două.

Chantal Andere este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume și a jucat în cele mai apreciate telenovele difuzate pretutindeni.

Chantal Andere și-a sărbătorit fiica de 13 ani

Chantal Andere a trăit o perioadă plină de petreceri. Nu doar că a sărbătorit 33 de ani de carieră, dar a ținut să petreacă timp de calitate alături de fiica sa care a devenit o domnișoară în toată regula. Natalia a împlinit 13 ani, iar celebra ei mamă i-a lăsat un mesaj emoționant în mediul online, acolo unde se află cei mai mulți dintre fanii vedetei. Actrița și-a găsit adevărata iubire în persoana lui Enrique Rivero Lake, alături de care s-a căsătorit în 2008.

La puțin timp după ceremonie, în martie 2009, cei doi au devenit părinți pentru prima dată atunci când s-a născut fiica Natalia. Cinci ani mai târziu, familia actriței Chantal Andere s-a mărit, odată cu venirea pe lume a micuțului Sebastián. Aceasta a împărtășit de-a lungul timpului mai multe fotografii și filmulețe alături de copii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chantal Andere a ținut să marcheze cea de-a 13-a zi de naștere a fiicei sale cu o serie de fotografii emoționante, dar și cu câteva cuvinte care au ajuns rapid în inimile fanilor: „Astăzi, acum 13 ani, am trăit cel mai frumos moment din viața mea. Am devenit mama ta, Natalia. Este imposibil să exprim în cuvinte cât de mult te iubesc și te admir, iubirea mea.” Secțiunea de comentarii s-a umplut rapid de felicitări și dorințe venite din partea fanilor.

În secțiunea Instastory, Chantal Andere a dezvăluit câteva momente din cadrul petrecerii tinerei Natalia, acolo unde toată lumea a avut parte de momente surprinzătoare.

Chantal Andere, de la ipostaza de actriță, la cea de mamă

Chantal Andere, actrița în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit faptul că maternitatea a reușit să o schimbe într-un mod cu totul inedit.

“Este cel mai incredibil lucru ce mi s-a întâmplat în viață. Da, cred că este cel mai bun personal al vieții mele, să fiu mamă. Nu aș schimba asta pentru nimic în lume, aș lăsa totul pentru ei.”, a spus actrița, conform Univision.com.

Chantal Andere s-a născut pe 25 ianuarie 1972 în Mexic și este cunoscută ca actriță și cântăreață. De-a lungul timpul a jucat în telenovele care au reușit să îi aducă notorietate internațională. De cele mai multe ori, a fost recunoscută ca personajul negativ din multe producții de succes. Fiica actriței Jaqueline Andere și a scriitorului argentinian Jose Maria Fernandez Unsain, a studiat de mic copil baletul și actoria.

Primul rol profesionist pe care l-a avut Chantal Andere a fost în 1983 în “Polo, Pelota Amarilla”. Ulterior, aceasta a început să primească mai multe șanse în teatru și film, acolo unde activează și astăzi

În articolul

Chantal Andere și-a sărbătorit fiica de 13 ani. Fotografiile arată asemănarea izbitoare dintre cele două

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x