Chantal Andere și-a sărbătorit fiul de 9 ani. Actrița le-a arătat fanilor cât de mult a crescut acesta

Publicat pe 08.05.2023 la 20:07 Actualizat pe 08.05.2023 la 20:29

Chantal Andere este recunoscută pentru rolurile de antagonistă, însă în afara platourilor de filmare este o mamă devotată și iubitoare. Actrița și-a sărbătorit recent fiul.

Chantal Andere poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Chantal Andere și-a sărbătorit fiul în vârstă de 9 ani

Profimedia Images

La începutul anului 2022, Chantal Andere a dezvăluit că cel mai bun rol din viața sa este cel de mămică. De-a lungul timpului s-a dedicat cu totul familiei și a demonstrat că rolurile de pe micile ecrane nu reflectă în niciun fel realitatea.

Chantal Andere și-a sărbătorit fiul de 9 ani

Ține să păstreze o relație îndepărtată de lumina reflectoarelor, în special alături de familie. Rareori împarte cu fanii din mediul online clipe emoționante alături de cei dragi. Recent, mezinul familiei a împlinit 9 ani, iar vedeta a ținut să le arate tuturor cât de mare a crescut acesta. În decembrie 2008, Chantal Andere s-a căsătorit cu Enrique Rivero Lake, un colecționar de artă pe care fanii l-au numit “urâtul”. Nu a durat multă vreme până când îndrăgostiții să devină părinți pentru prima dată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În martie 2009 a venit pe lume primul copil, o fiică pe care cei doi au botezat-o Natalia. Cinci ani mai târziu, Chantal Andere a devenit mămică încă o dată, atunci când s-a născut Sebastian. Acesta a venit pe lume în data de 7 mai 2014.

Pe rețelele sociale, actrița din Destilado Amor ține să păstreze anonimă imaginea cu chipurile micuților. Cu toate acestea, nu a putut trece cu vederea ziua de naștere a fiului său și l-a felicitat pe acesta. Pe contul personal de Instagram, aceasta a lăsat amintire mai multe imagini cu cei doi copii, spunând “iubirile mele”. Cu toate acestea, în cele mai recente fotografii, actrița le acoperă chipurile micuților.

A dezvăluit faptul că Sebastian este fanul personajelor Marvel și Mario, dar și că este fanul echipei de fotbal Real Madrid. Pentru a-i face o surpriză micuțului, Chantal Andere și-a decorat casa cu baloane albastre, galbene și aurii. Printre cadourile pe care le-a primit sărbătoritul s-a numărat o cutie uriașă cu dulciuri.

“Îți mulțumesc pentru că ne faci atât de fericiți, pentru că ești acest fiu minunat și pentru că ne aduci bucurie în viețile noastre. Îți celebrez și îți mulțumesc pentru viață. Te ador și nu pot să exprim acest lucru în cuvinte.”, a scris Chantal Andere pe pagina personală de Instagram, acolo unde are peste 600 de mii de prieteni virtuali până în prezent.

Chantal Andere demonstrează cât de mult a crescut fiul său

Pe data de 7 mai, Chantal Andere și-a sărbătorit fiul, băiatul din căsnicia cu actualul soț. Pe pagina personală de Instagram, vedeta a ținut să-i dedice un mesaj emoționat, dar și să publice o imagine de pe vremea când acesta era doar un bebeluș.

“Acum 6 ani ai venit pentru a completa familia pe care ne-am dorit-o dintotdeauna, Natalia tata și eu. Îți mulțumesc Sebastian pentru că ești cum ești.”, a scris aceasta. Ulterior, a publicat o imagine cu soțul și fiul său, toate fiind urmate de câteva felicitări. Chantal Andere a ținut să lase și câteva momente recente cu fiul său, dar i-a acoperit acestuia chipul. Acestea demonstrează că micuțul este pasionat de super – eroi, în special Ironman și Spiderman, așa cum apare și deghizat.

În articolul

Chantal Andere și-a sărbătorit fiul de 9 ani. Actrița le-a arătat fanilor cât de mult a crescut acesta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x