Christian Chávez a fost judecat de către fani în cel mai recent concert susținut alături de RBD. Care a fost motivul

Publicat pe 14.12.2023 la 18:05 Actualizat pe 15.12.2023 la 09:28

Christian Chávez este încă o dată judecat de către fani după ce a purtat o ținută aparte. Despre ce e vorba și cum s-a afișat pe scenă îndrăgitul membru RBD.

actori rebelde stau unul lângă celălalt

Christian Chávez a fost judecat de către fani în cel mai recent concert susținut alături de RBD

Profimedia Images

Nu este pentru prima oară când membrul RBD este judecat pentru ținuta cu care se afișează pe scenă. Înainte a fost vorba despre un costum roz de fermier și acum este vorba despre o tematică religioasă. Află mai multe detalii în articolul de mai jos.

Christian Chávez a fost judecat de către fani în cel mai recent concert susținut alături de RBD

Pe 12 decembrie, mexicanii sărbătoresc comemorarea Fecioarei din Guadalupe, un eveniment religios extrem de important. Cei mai mulți călătoresc la Basilica de Gadalupe pentru a-i aduce onoruri și a spune mai multe cuvinte emoționante. Cu toate acestea, artistul Christian Chavez a ținut să nu urmeze regulile convenționale și a sărbătorit această zi în stilul propriu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Membrul RBD a purtat un maiou cu figura fecioarei în cadrul unuia dintre concertele susținute alături de prietenii și colegii său. Astfel, publicul din Monterrey a fost cu adevărat surprins de ceea ce s-a întâmplat în cadrul reprezentației. De asemenea, Christian Chavez nu a scăpat judecăților din mediul online, acolo unde internauții au ținut să lase mai multe comentarii negative îndreptate către acesta.

Citește și: Formația RBD continuă turneul la Miami și Orlando. Ultimele imagini cu artiștii

În stilul propriu, Christian Chavez a îmbrăcat un top negru cu imaginea fecioarei în centru. De asemenea, nu au lipsit trandafirii roșii. Pe contul personal de instagram, artistul RBD a postat o serie de fotografii cu această ținută și a notat pe una dintre acestea “Felicitări tuturor Lupitelor mele! Mereu ne ajută!”. De asemenea, s-a lăsat surprins într-un filmuleț alături de Maite Perroni care a jucat rolul Lupita în telenovela Rebelde și a notat “Cu cele două Lupite preferate”. Christian Chavez are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde are postate peste 500 de fotografii și filmulețe.

Christian Chavez, încă o dată în atenția fanilor pentru ținutele purtate în concerte

Cu toate acestea, artistul RBD a fost încă o dată judecat pentru țnuta purtată. Cei mai mulți internauți au spus că este o “lipsă de respect” să poarte această bluză.

“Wow, băiatul ăsta deja întrece măsura. Ce lipsă de repsect pentru fecioară.”, “Ei bine, sunt gay și țin să respect toate credințele, cele creștine, catolice. Ceri respect, dar respectă și tu”, “Nu ai limite, așa e? Pare că fără polemici nu funcționează”, “Ce lipsă de respect uriașă și așa vrea să-i meargă bine”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. Așa cum era de așteptat, cântărețul a decis să răspundă criticilor din mediul online, însă s-a limitat la doar câteva cuvinte.

Citește și: Cântărețul RBD Christian Chávez recreează look-ul Thaliei din anii '90. Imagini surprinzătoare

Cu toate acestea, a urcat un videoclip acolo unde își poartă cu mândrie ținuta cu fecioara din Guadalupe. Nu este pentru prima oară când Christian Chavez a intrat în polemici susținute în mediul online. Reamintim faptul că în urmă cu câteva luni a îmbrăcat un costum roz ce a ridicat mai multe semne de întrebare.

La începutul carierei din Rebelde, Christian Chavez a declarat în repetate rânduri că nu și-a putut arăta adevărata identitate. Din acest motiv, a avut momente foarte dificile pe plan personal. A subliniat că a fost salvat de la moarte chiar de colega Anahi.

În articolul

Christian Chávez a fost judecat de către fani în cel mai recent concert susținut alături de RBD. Care a fost motivul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x