Christian Chavez, Dulce Maria și Christopher Uckermann s-au fotografiat în studio pentru prima oară de când RBD și-a anunțat revenirea pe marile scene. Ce mesaj au lăsat artiștii

Publicat pe 26.01.2023 la 10:24 Actualizat pe 26.01.2023 la 10:58

Christian Chavez, Dulce Maria și Christopher Uckermann s-au fotografiat în studio pentru prima oară de când RBD și-a anunțat revenirea pe marile scene. Ce mesaj au lăsat artiștii.

Christopherz Uckermann, Dulce Maria și Christian Chavez stau unul lângă celălalt

Christian Chavez, Dulce Maria și Christopher Uckermann s-au fotografiat în studio pentru prima oară de când RBD și-a anunțat revenirea pe marile scene

Happy Channel

La scurtă vreme după ce RBD și-a anunțat întoarcerea pe marile scene, Dulce Maria a împărtășit pe pagina sa de socializare o fotografie realizată în studio. Artiștii sunt gata să înregistreze noi piese și să rămână în atenția tuturor cât mai multă vreme.

Christian Chavez, Dulce Maria și Christopher Uckermann s-au fotografiat în studio pentru prima oară de când RBD și-a anunțat revenirea

De-a lungul timpului au existat multe zvonuri cum că grupul RBD va reveni pe scenă. În 2023 planurile celor cinci integranți au devenit realitate, iar mesajele și anunțurile au început să curgă pe internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt foarte entuziasmată, nu-mi vine să cred. Sunt la fel de entuziasmată ca toți, toată lumea din generația Rebelde.”, a declarat Dulce Maria. Artista s-a fotografiat în studio alături de Christian Chavez și Christopher Uckermann.

Citește și: Fiul vedetei RBD, Anahi, a împlinit 3 ani. Cum arată micuțul. Imaginea a înduioșat fanii

“Vă vine să credeți?”, a scris aceasta în dreptul imaginilor postate. Cei trei artiști, alături de Maite Perroni și Anahi s-au arătat nerăbdători de fiecare dată când a fost vorba de un nou anunț legat de concertele viitoare. RBD va concerta în 26 de orașe din SUA, Mexic și Brazilia. În 2020 a mai exista un concert online susținut de Anahi, Christian Chavez, Christopher Uckermann și Maite Perroni. La acea vreme s-a vorbit despre motivul pentru care Dulce Maria și Alfonso Herrera lipseau din componență. Acum doar Poncho a rămas în atenția celor care se întreabă despre adevăratul motivul care îl ține departe de colegii săi.

Detalii despre artiștii RBD

În 2020, Dulce Maria a dat naștere unei fetițe, iar Alfonso Herrrera făcea parte din Ozark și a mărturisit în repetate rânduri că preferă să își continue cariera de actor.

“Noi cinci suntem entuziasmați de anunțul ăsta, de show-urile pe care urmează să le avem. Ne-am gândit la acest turneu de ani buni, însă a fost greu să ne strângem cu toții să avem un program similar.”, a mărturisit Dulce Maria.

Citește și: Trupa Rebelde (RBD) anunță unde va concerta după reuniune. Ce zone iau cu asalt în premieră, în anul 2023

“O să oferim cele mai bune versiuni ale noastre. Totul va fi plin de nostalige, de melodii pe care fanii noștri le-au ascultat de-a lungul timpului. Și restul, abia începem să planificăm.”, a mai spus artista. Aceasta este implicată în prezent într-o nouă telenovelă, iar Maite Perroni și-a anunțat sarcina alături de Andres Tovar.

“Tot ce pot să spun este că va fi plin de nostalgie, muzică și iubire. Au trecut 15 ani de la ultimul nostru concert și va fi minunat pentru noi să fim alături de fani.”, a mai spus. RBD a fost creația telenovelei RBD ce a apărut în 2004. Producția oferită adolescenților spune povestea unui grup de studenți de la o școală prestigioasă ce formează o trupă pe care o denumesc RBD. În cele din urmă, aceasta ajunge să fie o entitate proprie și vinde 15 milioane de discuri în toată lumea. Timpul pe care cei șase artiști l-au petrecut împreună le-au adus 5 albume de studio. Au câștigat două premii Latin Grammy și au hotărât să se despartă în 2009.

Dulce Maria spune că este entuziasmată să cânte melodii precum Rebelde, Aun Hay Algo, Tras de mi, Salvame, Otro dia que va, Que hay detras. Una dintre piesele sale favorite din repertoriul Rebelde este No Pares.

„Este o melodie despre speranță.”, a declarat vedeta.

În articolul

Christian Chavez, Dulce Maria și Christopher Uckermann s-au fotografiat în studio pentru prima oară de când RBD și-a anunțat revenirea pe marile scene. Ce mesaj au lăsat artiștii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x