Christian Chavez făcea furori acum 14 ani cu formația RBD. La 38 de ani, actorul este total schimbat

Publicat pe 28.11.2021 la 20:13 Actualizat pe 28.11.2021 la 20:14

Christian Chavez a făcut parte din telenovela "Rebelde", producție care a frânt inimile adolescenților din întreaga lume între 2004 și 2006. Bărbatul a cunoscut succesul internațional alături de formația RBD și a trecut granițele propriilor așteptări. La 38 de ani, actorul este total schimbat, dar rămâne în continuare un fenomen.

Christian Chavez poartă blugi închiși la culoare și mănuși roșii fără degete

Christian Chavez pe vremea când făcea parte din formația RBD

Getty

Cine îl poate uita pe Christian Chavez, actorul și cântărețul care a reușit să ajungă la inimile a milioane de fani din întreaga lume pe vremea când făcea parte din grupul RBD? Iată că acum actorul are 38 de ani și o carieră fulminantă în spate, meserie ce i-a adus succesul internațional.

Odată cu apariția telenovelei “Rebelde” pe micile ecrane, bărbatul și-a făcut simțită prezența și a reușit să demonstreze că este un actor valoros și un cântăreț de excepție. Toți cei care au urmărit serialul s-au putut bucura de momentele în care "Giovanni Méndez López" apărea pe micile ecrane.

Ulterior, formația RBD a scos pe piață povestea “RBD: La Familia”, o continuare a telenovelei, dar și o poveste reală a celor șase membri ai trupei. De asemenea, anul trecut RBD vorbea despre o revenire, însă totul a fost pus în așteptare.

Cine este Christian Chavez

Christian Chavez s-a născut la 7 august 1983 în McAllen, Texas. Este cântăreț, compozitor și actor, fiind cunoscut cel mai bine pentru rolul din telenovela “Rebelde”.

În 2002, interpretul juca rolul lui "Fernando 'Fercho' Lucena" în telenovela "Clase 406". Astfel, talentul lui actoricesc a putut fi urmărit de fanii de pretutindeni. În 2004, telenovela "Rebelde" își făcea rapid intrarea pe micile ecrane și astfel rolul lui Christian Chavez în această producție nu a putut fi dat la o parte.

Christian Chavez împreună cu ceilalți membri ai formației RBD au reușit să scoată pe piață nouă albume, dintre care unele în engleză, portugheză și spaniolă. Pe 15 august 2008, RBD își anunța fanii că își încetează activitatea.

Ultimul lor turneu a fost în 2008 și s-a numit “Gira Del Adios World Tour”. Până astăzi, RBD este considerată cea mai de succes formație din istoria Mexicului.

Viața și cariera lui Christian Chavez

După despărțirea de RBD, Christian Chavez și-a continuat cariera solo și a reușit să scoată un album intitulat “Almas Transparentes”, care a intrat pe locul 56 în topurile din Mexic.

În 2011, Chavez și Anahi s-au reunit pentru a lucra la piesa “Libertad”, single ce a făcut imediat senzație pe conturile de socializare, ajungând la peste 1 milion de vizualizări în doar trei zile.

Bărbatul spune că atunci când era mic nu a avut parte de prea multe exemple pozitive în viața lui și a fost crescut într-o familie foarte religioasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2012, Christian Chavez a reușit să scoată cel mai așteptat album al carierei sale, “Esencial”, o compilație de piese acustice care au făcut furori în rândurile fanilor de pretutindeni. După succesul cu “Rebelde”, actorul a mai apărut în 2016 în telenovela “Despertat contigo”, iar din 2020 poate fi văzut în “The house of flowers” ca “Pato Lascurain”.

Printre premiile de care s-a bucurat de-a lungul timpului se numără și cel pentru “Outstanding Spanish-Language Music Artist”, datorită albului său “Almas Transparentes”.

În 2010, Christian Chavez s-a numărat printre cele mai frumoase persoane din Spania în cadrul People en Español. De asemenea, printre single-urile sale se numără și “Mas Vale Tarde Que Nuna”, “Sacrilegio”, “Libertad”, “Almas Transparentes” și “En donde estas”.

În articolul

Christian Chavez făcea furori acum 14 ani cu formația RBD. La 38 de ani, actorul este total schimbat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x