Christian Chávez își continuă traiectoria profesională. Actorul a debutat într-un musical

Publicat pe 09.09.2024 la 12:46 Actualizat pe 09.09.2024 la 13:23

Artistul s-a simțit extrem de emoționat față de reacția publicului. Acesta a debutat într-un musical și își continuă proiectele profesionale.

actori pe platourile de filmare

Christian Chávez își continuă traiectoria profesională

Profimedia Images

În urmă cu doar câteva zile, Christian Chávez s-a bucurat de o nouă reușită profesională. După succesul turneului RBD de la finalul anului 2023, acesta a ținut să-și continuie traiectoria profesională. De data aceasta a făcut parte în mod oficial din musicalul Mentidrags cu personajul Emmanuel. Publicul a aplaudat la final pentru fiecare dintre participanții pe scenă.

Christian Chávez își continuă traiectoria profesională

Înainte de a urca pe scenă, acesta a ținut să lase publicului un mesaj emoționant în mediul online. Le-a scris internauților câteva rânduri care au emoționat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt fericit pentru această noapte. Am foarte mari emoții, dar știu că o să fie bine. E o noapte uriașă pentru că vin mulți prieteni, familia mea și oamenii pe care îi iubesc. E un vis să fiu aici.”, a declarat artistul, potrivit tvnotas.com.mx. Pentru fostul artist RBD este ceva ce își dorea de ceva vreme.

“A trecut multă vreme de când n-am mai fost pe scenă în forma asta. M-am concentrat să fac alte lucruri și când a venit propunerea am fost uimit.”, a spus acesta. Christian Chávez a ales-o pe Natalia Téllez să-i fie alături și aceasta a lăsat câteva cuvine pentru prietenul său artist.

Citește și: Este sfârșitul unei ere. Anahí a dezvăluit că prietenia cu membrii trupei RBD este “fracturată”

“Sunt impresionată de actorul care a devenit și cât talent are, să-l văd pe scenă așa a fost magic. Adevărul e că sunt foarte emoționată pentru el.”, a declarat vedeta. A împărțit platourile cu Regina Voce, Nelson Carrera, el exacadémico, Emi și Fer Soberanes. Împreună, aceștia au reamintit situații din anii ’80.

E unul dintre cei mai apreciați artiști din Mexic la momentul actual. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate pe scenă, acolo unde a avut cel mai recent proiect profesional.

Detalii despre Christian Chávez din Rebelde

Și-a început traiectoria profesional cu un rol în telenovela Clase 406 în 2002. S-a aflat alături de Dulce Maria pe platourile de filmare. Ulterior, doi ani mai târziu a avut loc premiera telenovelei Rebelde, acolo unde a primit recunoaștere internațională. De acolo, tot ceea ce a devenit a avut legătură completă cu RBD și Rebelde.

Citește și: Cântărețul RBD Christian Chávez recreează look-ul Thaliei din anii '90. Imagini surprinzătoare

Alături de colegii de platou a susținut concerte în toată lumea și a urcat pe cele mai faimoase scene. Ultimul turneu a avut loc în 2023 alături de colegii din RBD. Singurul absent din această schemă a fost Alfonso Herrera care a decis să rămână concentrat asupra propriilor proiecte profesionale.

În 2007, alături de RBD a avut loc proiectul RBD La familia, o continuare a ceea ce a însemnat Rebelde și formația care i-a adus mai aproape de fanii din toată lumea. Deși a mai jucat în alte telenovele de-a lungul timpului, se pare că în amintirea fanilor va rămâne mereu Giovanni Mendez. Printre actorii cu care a avut legătură pe platourile de filmare s-au numărat Angelique Boyer sau Ninel Conde. De asemenea, colegii din RBD i-au fost alături la fiecare parcurs. Anahi a fost cea care l-a salvat la un moment dat într-o problemă personală.

În articolul

Christian Chávez își continuă traiectoria profesională. Actorul a debutat într-un musical

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 septembrie 2024. Taurii au nevoie de o reevaluare a sentimentelor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ţara unde aproape 100.000 de oameni au atins vârsta de 100 de ani. Peste 80.000 sunt femei
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Ghebe cu usturoi la tigaie. Una dintre cele mai gustoase rețete cu ciuperci
Catine
Compot de struguri. Cea mai simplă metodă de a conserva aroma strugurilor
useit.ro
Apple crește prețul pentru înlocuirea bateriei iPhone 16. Cât va costa
as.ro
Ion Ţiriac i-a anunţat „divorţul”, iar Ilie Năstase a lansat acuzaţii incredibile: „Aş face plângere la poliţie!”
MediCOOL
COVID în septembrie 2024. Principalele simptome, numărul de cazuri, reguli pentru persoanele testate pozitiv. Cât de periculoasă mai este boala
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
DeParinti
Ce cauzează un nas înfundat la copiii mici? Când este momentul să apelezi la un specialist
MediCOOL
Cauze ale stărilor de oboseală toamna. Cum le poți combate pentru o stare bună în zilele mohorâte
HelloTaste
Pastă de zahăr. Cum faci un decor fin și elegant pentru deserturi
x