Christian Chávez lansează un nou proiect profesional pe cont propriu. Artistul se arată lumii într-o nouă formulă

Publicat pe 28.06.2024 la 19:25 Actualizat pe 28.06.2024 la 19:53

Christian Chavez lansează solo un nou proiect profesional. După finalizarea turneului Soy Rebelde, artistul a continuat să se dezvolte.

artiști pe scenă

Christian Chávez lansează un nou proiect profesional pe cont propriu.

Profimedia Images

Christian Chavez face parte din formația RBD, cea care s-a dezvoltat din telenovela Rebelde în 2004. Nu doar că aceste proiecte au fost populare în Mexic, ci s-au auzit în toată lumea. După turneul de adio din 2008, artiștii RBD au continuat cu proiectele personale. Același lucru a realizat și Christian Chavez.

Christian Chavez lansează un nou proiect profesional pe cont propriu

Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Christopher Uckermann și Christian Chavez s-au reunit în 2023 pentru ultimul turneu Soy Rebelde Tour. De această dată, fiecare dintre artiști au venit pe scenă cu proriul stil vestimentar. Același lucru l-a realizat și Christian Chavez. Acesta a mărturisit de-a lungul timpului faptul că nu s-a putut exprima în marea majoritate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Soy Rebelde Tour a avut ca țintă 54 de oraș. Primul concert a avut loc pe 25 august în El Paso, Texas. Pentru a sărbători acest turneu, Christian Chavez și-a dezvoltat pagina personală de instagram. Acesta are peste 4 milioane de prieteni virtuali și a publicat până în prezent peste 600 de fotografii și filmulețe.

“Vreau să împărtășesc cu voi această imagine a unui documentar ce lasă la iveală procesul de adaptare și dragoste proprie. De atâtea ori mi-au spus cuvântul ăsa ca să mă umilească și astăzi s-a transformat în scutul meu. Astăzi mai mult ca oricând recunosc acel cuvânt ca fiind al meu, azi mai mult ca oricând mă accept așa cum sunt. Astăzi mai mult ca oricând sunt propria mea curvă.”, a scris artistul RBD pe pagina sa.

De-a lungul timpului, Christian Chavez a fost judecat pentru aparițiile sale îndrăznețe. Chiar în cadrul turneului a postat o ținută care i-a contrariat pe spectatori. A îmbrăcat o pălărie de cowboy cu adidași. Aceasta fiind o ținută specifică, se poartă de cele mai multe ori cu cizme.

Christian Chavez a format un cuplu cu hairdresser-ul formației RBD

Partenerul artistului Christian Chavez a dezvăluit în trecut că formează un cuplu. Este vorba despre nimeni altul decât BJ Murphy, un hairdresser de origine canadiană. Acesta le-a realizat machiajul și coafurile pentru filmarea videoclipului piesei Celestial.

“Cred că este timpul să cresc. Nu doar ca ființă, ci și ca artist.”, a explicat cântărețul. Într-un turneu la acea vreme, Ricky Martin a făcut o declarație inedită.

“Viața este prea scurtă să trăiești în izolare. O persoană trebuie să se simtă liberă în toate aspectele. Îi doresc toată puterea.”, a transmis Ricky Martin pentru Christian Chavez. Artistul RBD a fost căsătorit cu Murphy între 2005 și 2009. Printre cele mai importante proiecte profesionale ale sale sunt Rebelde, RBD, Clase406, RBD La familia. Au mai urmat și situații similare, însă nu au atins la fel de mult publicul.

În cazul turneului Soy Rebelde, Alfonso Herrera a fost singurul artist RBD care nu a dorit să participe la reuniune. De altfel, Maite Perroni a devenit mămică pentru prima oară chiar înainte de turneu. A urcat pe scenele lumii alături de familia sa. La fel au procedat și Dulce Maria sau Anahi care și-au urcat copiii pe scenă cu fiecare ocazie.

În articolul

Christian Chávez lansează un nou proiect profesional pe cont propriu. Artistul se arată lumii într-o nouă formulă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 iulie 2024. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rezultate la Evaluarea Naţională 2024. Edu.ro publică notele până în ora 12:00
a1.ro
Replica lui Bogdan de la Ploiești după incidentul cu Florin Salam. Ce s-a întâmplat între ei. Manelistul a publicat noi filmări
HelloTaste.ro
Tort cu cafea și jeleu de vișine. O armonie de arome și culori
Catine
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
useit.ro
Elon Musk face o investiție Tesla surprinzătoare în România. De ce proiect se pregătește miliardarul
as.ro
Primele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda
MediCOOL
Exerciții fizice care pot reduce tensiunea arterială. Ce efecte pot avea asupra simptomelor
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
DeParinti
Cum poți crește frații ca să se înțeleagă între ei. Există un motiv de bucurie pentru părinți, potrivit specialiștilor
MediCOOL
Remedii pentru insomnie. Ce soluții naturiste poți încerca înainte de a trece la medicamente
HelloTaste
Înghețată de pepene roșu, delicioasă și răcoroasă
x