Christian Nodal și Cazzu vor deveni părinți. Artista și-a arătat burtica de gravidă într-un concert din Argentina

Publicat pe 17.04.2023 la 14:55 Actualizat pe 17.04.2023 la 15:32

Christian Nodal și Cazzu vor deveni părinți. Artista și-a arătat burtica de gravidă într-un concert din Argentina.

Christian Nodal și Cazzu poartă haine negre și stau unul lângă celălalt zâmbind

Christian Nodal și Cazzu vor deveni părinți

Getty Images

Christian Nodal și Cazzu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri la momentul actual. Cei doi au participat la diverse evenimente împreună și au ținut să-și trăiască relația de iubire într-un mod formal, aproape de public. Cel mai recent eveniment la care a participat vedeta a fost și momentul în care și-a anunțat pentru prima oară sarcina.

Christian Nodal și Cazzu vor deveni părinți pentru prima oară

După ce zvonurile legate de sarcină au apărut în luna februarie a anului 2023, Cazzu a ținut să anunțe vestea cea mare în cadrul unui concert special în Argentina. A intrat pe scenă îmbrăcată într-o jachetă albă care i-a acoperit în totalitate corpul. În momentul în care și-a descoperit trupul, fanii au putut să vadă burtica de gravidă și cu toții au rămas la fel de mirați și fericiți pentru artista lor favorită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, cei mai mulți dintre internauți s-au grăbit să felicite cuplul pe rețelele sociale, acolo unde le-au dedicat mai multe cuvinte emoționante. Ca și coafură, Cazzu a optat în cadrul concertului pentru o coadă simplă de cal. Îmbrăcată într-un body alb de dantelă, aceasta și-a făcut apariția așa cum nimeni nu se aștepta, dar toată lumea bănuia despre ce este vorba.

Atât Christian Nodal cât și Cazzu se află în prezent în cadrul show-urilor diferite pe care le țin în fața a milioane de fani. Dacă artistul se bucură de spectacol în Mexic, partenera sa își continuă turneul. Mai multe celebrități s-au grăbit să-i felicite pe cei doi, fiind momentul mult așteptat.

Nathy Peluso a scris: “Ahh, sora mea, te iubesc, îți doresc binecuvântare”, Nicki Nicole a comentat: “Felicitări, frumoaso”, pe când Ivy Queen i-a scris: “Frumoasă Julieta, meriți toată fericirea din lume. Felicitări amândurora.” O sursă apropiată cuplului a dezvăluit că artistul Christian Nodal a reușit să-și reconstruiască viața datorită faptului că și-a dorit întotdeauna să devină tătic la o vârstă fragedă.

“Știind că va deveni tătic l-a făcut să părăsească scena petrecerilor, arată mult mai sănătos. Profesional își continuă cariera și își doreșe să-și împrospăteze imaginea după ce și-a anulat mai multe show-uri anul trecut. Este o persoană diferită astăzi, viața lui s-a transformat complet.”, a spus sursa.

Mama artistului Christian Nodal a reacționat la sarcina faimoasei Cazzu

Cristy Nodal, mama lui Christian Nodal, a reacționat la vestea că va deveni bunică iar fiul său va deveni tată pentru prima oară. Prima care a dezvăluit vestea a fost Cazzu care a ținut să apară cu burtica de gravidă în cadrul unui concert în Argentina.

“Acum nu mai sunt un tătic, acum chiar sunt un tată.”, a scris artistul în mediul online. Mama artistului a fost primele primele care au reacționat la vestea sarcinii.

“Dragii mei, cât iubesc acest moment! Îți mulțumesc, Juli! Ești divină și autentică cum ai stat în fața publicului dând vestea cea mai fericită.”, a scris mama lui Christian Nodal. Julieta Emilia Cazzuchelli, pe numele său real, este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. Are peste 11 milioane de fani pe pagina sa personală de Instagram.

În articolul

Christian Nodal și Cazzu vor deveni părinți. Artista și-a arătat burtica de gravidă într-un concert din Argentina

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x