Christopher Levy este identic tatălui său celebru. Fiul lui William Levy impresionează cu statura sa la doar 17 ani

Publicat pe 20.03.2023 la 13:03 Actualizat pe 20.03.2023 la 13:26

Christopher Levy este identic tatălui său celebru. Fiul lui William Levy impresionează cu statura sa la doar 17 ani.

William Levy și familie pe terenul de baseball

Christopher Levy este identic tatălui său celebru

Profimedia Images

Cu ocazia unui eveniment important pe care l-a celebrat în familie, Christopher Levy a ținut să împărtășească cu fanii din mediul online o fotografie emoționantă. Tânărul de 17 ani este identic tatălui său celebru care de-a lungul timpului a cucerit cu aspectul său fizic și talentul de invidiat.

Christopher Levy este identic tatălui său celebru

De când au decis că nu mai formează un cuplu, William Levy și Elizabeth Gutierrez au fost văzuți din ce în ce mai des împreună. Cea mai recentă ipostază i-a găsit alături de copii, celebrând zilele lor de naștere. Primul copil al cuplului este Christopher. Adolescentul are în prezent 17 ani și pe zi ce trece se observă asemănarea izbitoare cu tatăl său celebru. Fotografia care demonstrează că tatăl și fiul sunt ca două picături de apă a fost publicată atât de actriță cât și de tânărul Christopher. Alături de Kailey, familia a pozat zâmbind.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Închin pentru o nouă etapă, un nou capitol.”, a scris Christopher Levy în dreptul imaginii, acolo unde la scurt timp au apărut aprecierii și comentarii din partea internauților. Ceea ce a reușit să atragă atenția a fost asemănarea dintre tată și fiu. Nu doar zâmbetul este cel care îi face identici, ci și forma feței dar și înălțimea.

“Sunt identici”, “Tatăl și fiul sunt la fel”, “Nu se știe dacă este fiul lui sau o copie fidelă”, “Sunt la fel”, “Asemănarea este incredibilă”, “Frumoasă fotografie”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani în cadrul publicării fotografiei. Cel de-al doilea copil al cuplului este Kailey, tânăra care a venit pe lume în 2010. Pe lângă frumusețe, aceasta a moștenit asemănarea cu mama sa celebră. De asemenea, înălțimea este cea care a reușit să iasă în evidență. William Levy și Elizabeth Gutierrez și-au început relația de iubire în 2003. Cu toate acestea, toată istoria lor a fost plină de împăcări și despărțiri. Acum cei doi au demonstrat că doar familia este cea care primează.

Christopher Levy și-a felicitat tatăl celebru pentru sacrificiile pe care le-a făcut în familie

Cu toate că William Levy și Elizabeth Gutierrez și-au anunțat despărțirea în 2022, relația actorului cu copiii a rămas intactă. Atât Christopher cât și Kailey au demonstrat cât de mult își admiră tatăl și i-au transmis gândurile bune într-un mesaj emoționant publicat pe Instagram. Cu ocazia împlinirii a 42 de ani de viață, acesta a fost felicitat de toți cei care îl îndrăgesc.

Cu aproximativ 1 milion de fani pe pagina sa personală de Instagram, Christopher Levy i-a transmis tatălui său un mesaj cu mai multe fotografii adăugate.

“La mulți ani celui mai bun tată pe care aș fi putut să-l cer. Îți mulțumesc pentru toate sacrificiile și tot ce fani pentru mine și pentru familie. Îți mulțumesc pentru tot și sper să te bucuri de ziua asta. Te iubesc din toată inima.”, a scris tânărul Christopher Levy. Actorul i-a răspuns la scurtă vreme fiului său: “Îți mulțumesc, tati. Te iubesc atât de mult”. Elizabeth Gutierrez i-a apreciat postarea adolescentului.

În articolul

Christopher Levy este identic tatălui său celebru. Fiul lui William Levy impresionează cu statura sa la doar 17 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x