Christopher Uckermann are probleme de sănătate în plin turneu Soy Rebelde. Următoarele două concerte au loc pe 7 și 8 septembrie la Chicago

Publicat pe 01.11.2023 la 20:39 Actualizat pe 01.11.2023 la 11:02

La finalul celui de-al doilea concert de la Madison Square Garden din New York, Christopher Uckermann s-a confesat în fața fanilor. Artistul RBD are probleme de sănătate în plin turneu Soy Rebelde.

Christopher Uckermann poartă o cămașă neagră și un sacou albastru

Christopher Uckermann la premiera seriei Monarca în Mexic. 10 septembrie 2019

Profimedia Images

Christopher Uckermann a dezvăluit că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună, dat fiind faptul că turneul RBD i-a adus și perioade în care nu s-a odihnit corespunzător. Astfel, problemele pe care deja le avea au început să se manifeste.

Christopher Uckermann are probleme de sănătate în plin turneu Soy Rebelde

Turneul de revedere cu artiștii RBD continuă. Următoarele două concerte vor avea loc în Chicago pe 7 și 8 septembrie, însă Christopher Uckermann a dezvăluit că starea sa de sănătate nu este una tocmai perfect, dat fiind programul haotic pe care l-a avut în ultimul timp. Pe data de 1 septembrie, după finalizarea celui de-al doilea concert de la Madison Square Garden din New York, artistul și-a îngrijorat fanii cu un mesaj pe care l-a transmis în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe pagina personală de Instagram le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături și l-au susținut încă de la început. A specificat că în ciuda problemelor de sănătate, va continua să participe în turneu.

“Sunt foarte emoționat pentru această noapte. Vă împărtășesc că azi m-am simțit rău fizic, dar dragostea mea pentru voi este mai mare decât orice problemă. Vă promit că o să dau tot ce-i mai bun din mine.”, a scris în cadrul unei postări la instastory. Câteva ore mai târziu, artistul RBD le-a împărtășit tuturor într-un videoclip care este motivul pentru care a dezvăluit că are probleme de sănătate.

Citește și: Primele imagini de la concertul RBD, cea mai iubită trupă la nivel mondial. Dulce María, Christian Chávez, Anahí, Christopher von Uckermann și Maite Perroni au strălucit

În liniștea camerei sale, Christopher Uckermann a subliniat că are probleme cu glanda tiroidă. Acestea îl deranjează la o anumită perioadă de timp, dar recent s-au manifestat din cauza presiunii în cadrul turneului Soy Rebelde.

“Am avut probleme cu tiroida de acum ceva timp și din cauza faptului că nu prea am dormit și pentru că am lucrat în cadrul turneului, ei bine, au revenit durerile. Mi s-a inflamat un pic și simțeam ca o presiune, simțeam că leșin toată ziua pentru că am avut gâtul umflat.”, a spus acesta la scurtă vreme de la finalizarea celor două concerte din New York.

Christopher Uckermann și-a anunțat fanii că în acest moment urmează un tratament pentru tiroidă, însă durerile nu sunt de neglijat. A relatat că există și părți din viețile artiștilor pe care publicul nu le observă, asta pentru că cei mai mulți nu doresc să-și arate suferința pe scenă.

“Aceasta este adevărata poveste a artiștilor, nu tot ce strălucește e aur, e dur. Un turneu este dur, greu, mergi de sus în jos, uneori nu dormim. Aceasta este realitatea dintr-un turneu.”, s-a confesat artistul RBD. Cu toate acestea, a ținut să le mulțumească încă o dată fanilor pentru sprijinul necondiționat pe care l-au oferit încă din prima zi.

“Încă o dată când am ajuns pe scenă și am simțit energia oameni, aceasta m-a ridicat și am cântat cu toții, ne-am simțit bine, ne-am lăsat duși de energie. Suntem luptători, aici suntem, sper ca mâine să mă simt mai bine.”, a spus acesta. Maite Perroni a fost cea care a reacționat la postarea colegului și prietenului său și i-a scris “te admir mult, ești un exemplu”.

Câte concerte au avut RBD până în acest moment

Formația RBD s-a creat în cadrul telenovelei Rebelde ce a fost difuzată între 2004 și 2006. De atunci, istoria unei generații a început. După 15 ani de la ultimul concert, artiștii au revenit pe scenă într-un turneu de ADIO denumit “Soy Rebelde Tour”.

Citește și: Primul eveniment la care a participat formația RBD de când și-a anunțat revenirea în turneu. A avut loc o întâmplare tragică

Primul concert a avut loc pe 25 august la Sun Bowl Stadium în El Paso Texas. A urmat cel de-al doilea pe 27 august la Minute Maid Park în Houston, Texas. Pe 31 august și 1 septembrie, artiștii RBD au urcat pe scena Madison Square Garden în două concerte consecutive sold out în New York.

Pe 2 și 3 septembrie au urcat din nou pe scenă în Fairfax și Greensboro, urmând ca pe 7 și 8 septembrie să aibă două concerte la Guaranteed Rate Field în Chicago. Ultima reprezentație va avea loc pe 21 decembrie în Mexic.

În articolul

Christopher Uckermann are probleme de sănătate în plin turneu Soy Rebelde. Următoarele două concerte au loc pe 7 și 8 septembrie la Chicago

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x