Christopher Uckermann își promovează noul serial în plin turneu Soy Rebelde. Imaginile cu îndrăgitul artist RBD

Publicat pe 13.10.2023 la 14:39 Actualizat pe 13.10.2023 la 15:54

Christopher Uckermann se află în plin turneu Soy Rebelde alături de colegi. Artistul RBD își promovează în același timp cel mai recent serial în care joacă rolul de protagonist.

Christopher Uckermann poartă un costum albastru și ochelari de soare

Christopher Uckermann își promovează noul serial în plin turneu Soy Rebelde

Profimedia Images

Christopher Uckermann face parte din formația RBD încă de la începuturi. În perioada când trupa a fost destrămată, artistul s-a axat pe cariera solo. S-a ocupat de actorie, dar a ținut să-și încânte fanii și pe scenă ca interpret. Cu toate că turneul Soy Rebelde se află în desfășurare, interpretul lui Diego Bustamante își promovează noul serial.

Christopher Uckermann își promovează noul serial în care joacă rolul de protagonist în plin turneu Soy Rebelde

Ella camina sola este una dintre cele mai recente producții cu Christopher Uckermann în rol principal. Serialul vorbește despre abuzurile sexuale și are o distribuție de excepție. Cu 10 episoade în total care au o durată între 40 și 45 de minute, acesta a avut premiera pe 29 septembrie. A câștigat popularitate la scurtă vreme, dat fiind faptul că vorbește despre abuzurile sexuale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, publicul a avut șansa încă de la început să fie martor unor scene incredibile, arată tvynovelas.com. Christopher Uckermann joacă rolul lui Ricardo. Adriana Pelusi, Inés Barrionuevo, Analeine Cal y Mayor și Cris Gris mai fac parte din distribuție printre alții. Ella camina sola promite să cucerească publicul încă de la început. Serialul spune povestea tinerei Carla care este nevoită să caute adevărul legat de Ricardo, unul dintre profesorii cei mai îndrăgiți din școală.

Citește și: Maite Perroni, Christian Chávez și Christopher Uckermann au urcat pe scena Billboard Latin Music Awards 2023. Au trecut 19 ani de la Rebelde și RBD

Acesta este acuzat de abuz sexual și toată povestea se învârte astfel. Semnalmentele îi surprind atât pe studenți cât și pe profesori. Totul se complică din cauza acuzațiilor făcute de Daniela, o elevă calificată drept problematică. La început, Carla nu crede în declarațiile acesteia. Cu toate acestea, pe măsură ce cazul avansează, Carla își aduce aminte de un episod din adolescență pe care încearcă să-l lămurească.

Printre actori se mai numără și Macarena Oz, Tania Niebla, Alicia Jaziz, Odiseo Bichr, Carla Adell, Sebastian Poza, Ricardo Abarca, Paulina Davila. Christopher Uckermann are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual.

De la trecut la prezent: Cum conexiunea a schimbat totul pentru RBD

Maite, Christian și Christopher au participat în cadrul Billboard Latin Music Week, săptămâna care i-a adunat pe artiștii latino laolaltă pentru a-și spune poveștile. A fost și cazul vedetelor RBD care au reamintit tuturor motivul pentru care se află încă o dată pe scenă după 15 ani de absență.

Citește și: Fanii RBD sunt dezamăgiți că artiștii au scos anumite piese din repertoriul original. Turneul Soy Rebelde continuă cu două concrete în Edinburg, Texas

De-a lungul timpului nu a existat un moment în care fanii să-i uite pe artiști, iar acum dovada vine datorită tuturor concertelor care se țin în lume cu casa închisă. Fiecare dintre cei trei și-a spus cuvântul și a povestit din viziunea proprie cum este turneul Soy Rebelde după mai bine de un deceniu de absență.

“Simțim fiecare în inimile noastre că putem să fim din nou pe scenă și putem să ne conectăm cu fiecare dintre voi. Asta este mai mult decât muzică, este o conexiune între noi și inimile voastre.”, a spus Maite Perroni. Turneul Soy Rebelde a reunit grupul mexican pe scenă pentru prima oară după 15 ani. După ce și-au spus cuvântul pe cont propriu, artiștii au revenit pentru o altfel de conexiune.

În articolul

Christopher Uckermann își promovează noul serial în plin turneu Soy Rebelde. Imaginile cu îndrăgitul artist RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x