Cihangir Ceyhan din “Flăcările destinului” și-a dezvăluit proiectele de viitor. Unde va putea fi văzut actorul

Publicat pe 23.10.2022 la 21:00 Actualizat pe 23.10.2022 la 16:07

Cihangir Ceyhan din “Flăcările destinului” și-a dezvăluit proiectele de viitor. Unde va putea fi văzut actorul.

Cihangir Ceyhan poartă un tricou negru și privește gânditor

Cihangir Ceyhan din “Flăcările destinului”

Happy Channel

Cihangir Ceyhan este recunoscut pentru rolul său din “Flăcările destinului”, una dintre cele mai importante apariții ale sale din ultima vreme. Cu o familie frumoasă și planuri bine puse la punct în viața personală, actorul poate fi numit unul dintre cei mai apreciați artiști văzuți recent. După o perioadă încărcată pe plan emoțional, acesta este pregătit să revină pe platourile de filmare.

Cihangir Ceyhan din “Flăcările destinului” se pregătește pentru un nou proiect

Cihangir Ceyhan, actorul cunoscut din serialul turcesc “Flăcările destinului”, și-a dezvăluit proiectele profesionale de viitor și a vorbit atât despre Camdaki Kız, cât și alte implicații. Faimosul artist s-a născut în anul 1989 în Adana. A devenit cunoscut odată cu apariția sa televizată în producția turcească de succes “Sıfır Bir Adana”. Ulterior, alte proiecte importante au ajuns la urechile fanilor și astfel notorietatea sa a început să crească peste noapte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Talentul său a început să fie lăudat chiar și în mediul online, acolo unde Cihangir Ceyhan continuă să fie activ și să le arate fanilor momente inedite, atât din viața personală cât și din cea profesională. Cu peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acesta continuă să-și crească numărul urmăritorilor pe zi ce trece. A crezut încet, dar sigur, iar cariera care i-a început în 2016 a luat amploare cu multă muncă și dăruire din partea sa. Cu toate acestea, serialul care l-a făcut pe Cihangir Ceyhan omul care este astăzi e chiar “Legea Familiei” ( “Çukur” în limba turcă).

Acesta a reușit să atragă atenția tuturor cu personajul său controversat “Azer” și a primit nenumărate premii oferite de industrie. Astfel, proiectele profesionale au continuat să curgă și să-l trimită pe Cihangir Ceyhan pe primele locuri în topurile preferințelor. Printre proiectele renumite în care a participat s-a numărat și celebrul serial “Flăcările destinului”, acolo unde a dat viață personajului “ Ömer”. De asemenea, cel de-al doilea sezon al “Camdaki Kız” l-a avut ca actor principal, însă serialul a fost oprit în cele din urmă. Numele său a rămas totuși pe buzele fanilor ce l-au apreciat cu fiecare ocazie.

Noi proiecte ale lui Cihangir Ceyhan

Odată cu intrarea sa pe micile ecrane în pielea personajului “Hayri”, producția a avut un real succes și a revenit în atenția fanilor de pretutindeni. Dat fiind acest fapt, cei care îl îndrăgesc pe Cihangir Ceyhan se așteaptă ca și cel de-al treilea sezon să apară într-un final. Până atunci, actorul își va surprinde audiența cu un rol într-un film de comedie. Acesta se numește “Güven Bana” și este regizat de faimosul Selçuk Aydemir. Conform Seriesturkish.com, se pare că acest rol îi va decide soarta lui Cihangir Ceyhan, dar și viitorul său atât pe micile ecrane, cât și pe scenele teatrelor.

Pe lângă cariera profesională, Cihangir Ceyhan nu se dezice de la viața de familie. Actorul din “Flăcările destinului” le-a prezentat fanilor din mediul online care sunt cele mai dragi persoane din viața sa și astfel a dezvăluit faptul că este tătic de băiețel. Pe lângă toate acestea, actorul nu uită să-și întrețină corpul și astfel apelează atât la exerciții fizice, cât și la diete sănătoase.

În articolul

Cihangir Ceyhan din “Flăcările destinului” și-a dezvăluit proiectele de viitor. Unde va putea fi văzut actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x