Cihangir Ceyhan este așteptat de fanii din toată lumea odată cu proiectul profesional. Despre ce este vorba

Publicat pe 24.07.2024 la 17:34 Actualizat pe 25.07.2024 la 11:34

Cihangir Ceyhan urmează să joace într-un nou proiect profesional. Va fi alături de Erkan Petekkaya, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia.

actori pe platourile de filmare

Cihangir Ceyhan este așteptat de fanii din toată lumea odată cu proiectul profesional

Happy Channel

Platformele digitale continuă să ofere informații surprinzătoare. Unul dintre proiectele importante, în original “Yankı: Görünmez El”, îi va face pe telespectatori să rămână fixați pe micile ecrane.

Cihangir Ceyhan este așteptat de fanii din toată lumea odată cu proiectul profesional

Serialul “Yankı: Görünmez El” aduce experiențe inedite odată cu viața bancherului Eray care se află într-o dilemă permanentă în relația cu Berrin, femeia pe care o iubește de ceva vreme, arată seriesturkish.com. În seria originală, nume talentate fac parte din distribuție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre actori se numără Cihangir Ceyhan, recunosc de fanii din România din producția Legea familiei. A devenit astfel cunoscut în lumea întreagă după performanța sa extraordinară. Chiar el va juca rolul lui Eray, un ambițios bancher ce își dorește să capete totul cu ajutorul ambiției. Sinem Unsal va fi cea care va juca rolul lui Berrin.

Produs și scris de Ozan Aksungur, serialul mai are în distribuție nume precum Onur Saylak, Erkan Petekkaya și Duygu Sarisin. Povestea aduce în fața fanilor ideea puterii unei persoane care poate face ceea ce își dorește, indiferent de obstacole. Va fi alături de fani cu o idee nouă și unică. Totul se află în ultima fază a producției, iar serialul va fi distribuit în curând.

Citește și: Cihangir Ceyhan din Flăcările destinului revine în atenția publicului cu un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

În ceea ce îl privește pe Cihangir Ceyhan, acesta este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit să adune peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe. Născut în 1989 în Turcia, acesta a jucat în producții importante din țara natală precum Legea familiei între 2017 și 2021, dar și Sıfır Bir în 2020. În țara noastră a putut fi urmărit în seria Legea familiei, serial care a fost difuzat pe Happy Channel.

Printre cele mai importante colaborări din viața sa profesională se află mini seria Dengeler: Biri Olmak. Este cel mai nou proiect în care s-a implicat. Acolo este prezentat ca Ferit.

Descoperă călătoria educațională și profesională a lui Cihangir Ceyhan

Cu toate că a fost nevoit să se reorienteze în ceea ce privește meseria pe care a ales-o într-un final, astfel a reușit să facă multe descoperiri. Inițial, și-a dorit să devină doctor dentist, ulterior a optat pentru o facultate de comunicare, ca în final să dea o șansă unei ramuri mai tehnice.

“În final am venit în Istanbul pentru a găsi ceea ce căutam, pentru a descoperi profesia pe care o doream cu adevărat. Apoi a urmat călătoria în spatele camerei. Mereu mi-am dorit să creez ceva nou, să fiu creativ.”, a povestit Cihangir Ceyhan despre începuturile carierei sale.

Citește și: Actorul Cihangir Ceyhan din "Flăcările Destinului" și-a schimbat complet look-ul

Așa cum l-am văzut pe contul personal de instagram, actorul are propriu stil atunci când vine vorba despre ținutele pe care și le alege. Spune că ascultă părerile celor dn jur, însă în cele din urmă el este cel care decide ce să poarte.

A povestit și despre personajul său Ferit pe care îl vede cu mult diferit față de ceea ce a prezentat până acum în fața tuturor.

În articolul

Cihangir Ceyhan este așteptat de fanii din toată lumea odată cu proiectul profesional. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x