Cinci dintre foștii componenți ai trupei RBD și-au blocat conturile de socializare. Alfonso Herrera nu se numără printre aceștia

Publicat pe 19.12.2022 la 12:42 Actualizat pe 19.12.2022 la 13:50

Cinci dintre foștii componenți ai trupei RBD și-au blocat conturile de socializare. Alfonso Herrera nu se numără printre aceștia.

membrii formației RBD stau unul lângă celălalt și zâmbesc în fața camerei

Cinci dintre foștii componenți ai trupei RBD și-au blocat conturile de socializare

Happy Channel

După 14 ani de la prima apariție pe o scenă, formația RBD se reunește într-un turneu mondial. Cinci dintre componenți vor reveni în atenția fanilor și îi vor încânta cu piese deja cunoscute, dar și unele noi creații. Singurul ce nu va împărtăși bucuria va fi Alfonso Herrera.

Cinci dintre foștii componenți ai trupei RBD și-au blocat conturile de socializare

Într-o reuniune virtuală în luna decembrie a anului 2020, Anahi, Christopher Uckermann, Christian Chavez și Maite Perroni au ținut să revină în atenția fanilor. Show-ul cu prezență live este așteptat în 2023, însă de data aceasta fără Alfonso Herrera. Dulce Maria este cea care își va însoți colegii. După ce de pe profilul de Instagram al faimoasei Anahi au dispărut toate fotografiile, lucrurile s-au schimbat. Cei câțiva dintre fani s-au gândit la momentul în care contul său a fost spart și s-au gândit că același lucru este valabil și de această dată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, același lucru stă și în ceea ce-i privește pe Christopher Uckermann, Dulce Maria și Christian Chavez. Doar Alfonso Herrera a refuzat această misiune de a-i aduce pe RBD în varianta completă. În 2008, înainte de anunțarea separării oficiale, acesta a mărturisit că nu s-ar întoarce niciodată în postura de cântăreț, dat fiind faptul că actoria este marea sa pasiunea.

Citește și: Dulce Maria s-a pozat în pat cu fiica sa, înainte de culcare. Imaginea care a înduioșat inimile fanilor

Așteptările fanilor sunt dintre cele mai fericite, printre acestea numărându-se și apropierea de pe scenă dintre Anahi și Dulce Maria. Anahi a fost singura care a cântat alături de foștii săi colegi. În 2011, aceasta a lăsat LGBT + , “Libertad”.

“Avem inima plină gândindu-ne la ce s-a întâmplat în 2020, dar nu excludem că ne dorim să le vedem pe cele trei fete, din nou împeună. Anahi și Dulce să cânte Otro Dia Que Va mi-ar lumina viața”, “Anahi și Dulce Maria ne datorează o colaborare.”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Alfonso Herrera își continuă planurile profesionale în America

Numele lui Alfonso Herrera a fost prezentat oficial de către ONU ca fiind unul dintre cei care au luat cuvântul în cadrul conferinței La 5ta. Reunión Anual de la Cumbre de Liderazgo Hispano. Această întâlnire a avut loc între 7 și 8 decembrie în cadrul birourilor centrale ale ONU din New York. Nu este singura responsabilitate pe care fostul membru al trupei RBD o are în prezent. De aceea, nu va fi prezent în cadrul turneului de revenire al formației din care a făcut parte.

Citește și: Anahí a revenit pe scenă cu melodia “Salvame”. Fanii au cântat la unison cu vedeta din “Rebelde”

“Mă simt foarte onorat să vorbesc în cadrul HLS și să fiu parte dintre cei care vor colabora pentru ca Spania să aibă o mai mare interacțiune cu SUA în viitor.”, a declarat Alfonso Herrera. Acesta și-a început traiectoria alături de ACNUR sprijinind campania #ConLosRefugiados. Ulterior a făcut toate demersurile necesare pentru a se implica în tot mai multe campanii. În prezent se cunoaște doar faptul că trupa RBD va organiza un turneu în 2023, însă fără ajutorul lui Alfonso Herrera. Cei șase și-au anuțat destrămarea ca și formație în august 2008. În prezent nu se cunosc țările în care cei cinci vor concerta.

În articolul

Cinci dintre foștii componenți ai trupei RBD și-au blocat conturile de socializare. Alfonso Herrera nu se numără printre aceștia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x