Cine este Anıl İlter din “Dragostea plutește în aer”. Detalii despre celebrul actor

Publicat pe 24.07.2022 la 18:00 Actualizat pe 24.07.2022 la 10:18

Cine este Anıl İlter, actorul care îl interpretează pe “Engin” în serialul “Dragostea plutește în aer”. Detalii despre celebrul actor.

Anıl İlter este îmbrăcat într-o cămașă albastră și poartă cravată

Anıl İlter din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Anıl İlter este cunoscut pentru participarea sa în cadrul producției “Dragostea plutește în aer”. Actorul interpretează în celebrul serial rolul lui “Engin”, prietenul și partenerul de afaceri al lui “Serkan Bolat”.

Care sunt detaliile pe care nu toată lumea le știa până acum despre vedetă și cum arată în viața personală, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Cine este Anıl İlter din “Dragostea plutește în aer”

Anıl İlter s-a născut pe 3 aprilie 1981 în Kocaeli, Turcia. Are 1.80 cm înălțime, ochii căprui. Este absolvent al Kocaeli University, departamentul sportiv. A fost căsătorit cu Ipek Ilter din 2009 până în 2019, iar împreună au o fetiță pe nume Nil Ilter. Fotografiile cu micuța au făcut înconjurul paginilor de socializare, asta deoarece. Actorul nu se sfiește să o arate fanilor pe micuță și este încântat de fiecare reușită a acesteia.

De asemenea, Anıl İlter a fost sportiv de performanță, mai precis a practicat fotbalul. În timpul studenției, actorul și-a început cariera profesională ca și prezentator. Următoarea etapă a venit natural, iar lecțiile de actorie le-a urmat în cadrul Kusdili Actor Center. Primul său rol l-a primit în anul 2008 într-un serial numit “Ece”, acolo unde a interpretat rolul “Oguz”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De-a lungul timpului a jucat în nenumărat producții importante, atât ca protagonist, cât și ca personaj secundar.Anıl İlter este un împătimit al rețelelor sociale și are conturi personale atât pe Twitter, cât și pe Instagram. Pe pagina personală de Instagram, actorul a postat 823 de fotografii și filmulețe, atât din viața reală, cât și de pe platourile de filmare.

Vedeta are 1.5 milioane de fani, internauți care îl apreciază din toate colțurile lumii. Printre fotografii, cele mai mult îl arată pe Anıl İlter alături de fiica sa cu care petrece timp de calitate de fiecare dată când are ocazia.

Anıl İlter din “Dragostea plutește în aer” și poveștile de dragoste din viața reală

După anunțul divorțului, Anıl İlter a postat câteva fotografii alături de femeia cu care și-a început o nouă relație. La acel moment, actorul a mai dat o șansă dragostei și a devenit partenerul unei jucătoare profesoniste de volei. Sinem Yıldız este cea care i-a furat inima actorului, iar de atunci cei doi au rămas împreună și au continuat să posteze fotografii pe rețelele sociale.

În cea mai recentă fotografie alături de partenera sa, Anıl İlter o strânge în brațe și o sărută pe obraz. Postarea a primit peste 30 de mii de aprecieri și sute de comentarii.

“Cel mai frumos cuplu”, „Felicitări”, “Un sărut special”, „Sunteți minunați”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. De asemenea, atunci când nu se află pe platourile de filmare, Anıl İlter petrece timp alături de prieteni și familie, așa cum se poate observa cu ușurință.

De asemenea, Anıl İlter este și un bucătar iscusit, asta dacă ne luăm după fotografiile postate în mediul online. O altă postare care i-a emoționat pe internauți a fost cea în care actorul se află alături de mama sa, una dintre cele mai speciale persoane din viața acestuia.

În articolul

Cine este Anıl İlter din “Dragostea plutește în aer”. Detalii despre celebrul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x