Cine este Ayça Ayşin Turan, presupusa iubită a lui Alp Navruz. Cum arată tânăra atunci când nu se află în lumina reflectoarelor

Publicat pe 03.11.2021 la 14:18 Actualizat pe 11.03.2022 la 13:04

Multă lume știe deja cine este celebrul Alp Navruz, însă puțini cunosc detalii despre frumoasa actriță Ayça Ayşin Turan. Cum arată tânăra atunci când nu se află în lumina reflectoarelor.

Ayca Aysin Turan poartă o cămașă galbenă și are părul desprins

Ayca Aysin Turan, presupusa iubită a lui Alp Navruz

Instagram

Alp Navruz, actorul care îl joacă pe “Cenk” în serialul “Ține-mă de mână”, a reușit să-și uimească fanii atunci când s-a afișat pe rețelele de socializare cu frumoasa Ayça Ayşin Turan. Deși s-a zvonit în repetate rânduri că cei doi ar forma un cuplu, iată că de fiecare data aceștia au negat speculațiile.

Cu toate acestea, pozele cu ei doi au acaparat internetul și îi induc pe fani în eroare. Aceștia nu mai știu ce să creadă, însă celebrul actor îi asigură de fiecare dată că relația dintre ei este strict profesională.

După ce au publicat prima fotografie împreună, Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan au părut că își dedică dragostea unul altuia, însă au făcut doar să le arate tuturor cât de bine se înțeleg atât pe platourile de filmare cât și în afara lor.

Cine este Ayça Ayşin Turan, presupusa iubită a lui Alp Navruz

Ayça Ayşin Turan este originară din Grecia, însă a locuit în Turcia de când s-a născut, asta după ce familia ei s-a mutat. Frumoasa vedetă s-a născut pe 25 octombrie 1992, iar patria mama poate fi considerată Turcia.

Tatăl actriței este din Kastamonu, astfel că rădăcinile ei sunt adânc impregnate în această superbă cultură. Ayça Ayşin Turan a devenit pasionată de actorie și muzică de la o vârstă fragedă și a început astfel să studieze vioara.

Este absolventă a Facultății din Turcia, departamentul de Radio, TV și Cinema, astfel că studiile în acest domeniu sunt incontestabile. Printre serialele în care a jucat se numără și “Ada Masalı”, “Arıza”, “The Protector”, “Meryem”, “Altınsoylar”, toate producții în care actrița a avut rol principal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz sunt colegi de platour, însă toată lumea îi cataloghează drept iubiți. Presa din Turcia i-a urmărit pe cei doi și au aflat că aceștia au publicat aceeași fotografie în care apar împreună, în același timp. Cu toate acestea, actorii au vrut să-i inducă în eroare pe fani și au lăsat câteva indicii care i-ar duce pe aceștia către personajele pe care le joacă în serial. În ciuda îndoielilor, este mai mult decât evident că iubirea dintre ei a depășit granițele micilor ecrane și a devenit un lucru serios.

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan nu formează un cuplu, dar sunt prieteni foarte buni

Alp Navruz și Ayca Aysin Turan sunt protagoniștii unui nou serial turcesc și datorită faptului că cei doi joacă foarte bine în rolul de cuplu, s-a vehiculat că o potențială relație ar putea exista și în realitate. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat vestea.

Imediat după ce Alp Navruz a mărturisit că nu este nimic mai mult decât o prietenie între el și colega lui de platou, iată că postarea făcută pe rețelele sociale a stârnit din nou controverse.

Actorul a ținut să îi transmită și un mesaj emoționant colegei sale de platou, astfel că zvonurile s-au întețit.

“Ne înțelegem foarte bine, este o colegă perfectă, este muncitoare și serioasă. Avem o prietenie frumoasă, ne înțeleg bine. Cred că sunt puține persoane cu care poți să lucrezi în acest fel, iar Ayca este una dintre ele pentru mine.”, a spus Alp.

În articolul

Cine este Ayça Ayşin Turan, presupusa iubită a lui Alp Navruz. Cum arată tânăra atunci când nu se află în lumina reflectoarelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x