Cine este Beril Kayar, actrița din Bariere invizibile. Află detalii despre îndrăgita vedetă

Publicat pe 25.01.2024 la 11:00 Actualizat pe 25.01.2024 la 10:08

Beril Kayar face parte din distribuția seriei Bariere invizibile și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe la momentul actual. Află detalii despre viața ei.

Beril Kayar poartă o ținută neagră și părul prins în coc

Beril Kayar joacă în telenovela Bariere invizibile

Happy Channel

Născută pe 10 noiembrie 1988 în Istanbul, Beril Kayar este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. Este cunoscută pentru rolurile din Back Streets ( 2006), Put Seylere ( 2017) și Acayip Hikayeler ( 2012).

Cine este Beril Kayar, actrița din Bariere invizibile

A format un cuplu cu Riza Kocaoglu din Legea familiei între ianuarie 2012 și noiembrie 2012. Este o actriță cunoscută, zodia scorpion. În mediul online are peste 40 de mii de prieteni virtuali și a publicat până în prezent peste 150 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea demonstrează faptul că este o iubitoare de animale. De asemenea, preferă să petreacă timpul liber în natură, alături de prieteni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A mai format un cuplu cu Hakan Kurtas în august 2015. Nu se știe cu exactitate care a fost durata relației lor. Cei doi s-au iubit în secret până când totul a ieșit la iveală. Pe lista lungă a celor mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual se află și Hakan Kurtas, cunoscut pentru rolul Cem din Femeie în înfruntarea destinului.

Născut pe 7 septembrie 1988 în Izmir, a devenit foarte popular după ce a fost urmărit în producția de excepție. A mai jucat în Ezel ( 2010), Bir Çocuk Sevdi ( 2011), acolo unde a jucat rolul Sinan Harmangil. Din august 2015 a format un cuplu cu actrița Beril Kayar, după ce o perioadă de timp și-a jurat că nu va mai intra într-o relație cu o altă vedetă.

Cu toate că este de puțină vreme în lumea actoriei, Beril Kayar este cunoscută ca și model. A jucat în filmul Put to the things ce a avut premiera în 2017 și a fost regizat de Onur Unlu. Cel mai important proiect al său este totuși filmul Ghosts, dar și serialul Bariere invizibile.

Ce a declarat actrița Beril Kayar despre viața de vedetă

Într-o conversație avută în fața presei, actrița din Bariere invizibile a oferit detalii despre cariera sa și cum a început totul.

“Am început cariera de model și actoria ca o nebună, la un moment dat eram convinsă. Mi-a luat foarte mult timp să evaluez ofertele și să am curajul să joc. Povestea a zburat mai departe datorită lecțiile pe care profesorii mi le-au oferit. A contat și faptul că sunt îndrăgostită de profesia pe care o am.”, a spus vedeta.

Citește și: Care este visul profesional al actorului Kubilay Aka din Bariere invizibile. Cu ce vedetă de la Hollywood își dorește să împartă platourile de filmare

În ceea ce privește viitorul său, Beril Kayar a punctat că nu este genul de persoană care să-și creeze planuri pe termen lung pentru că își dorește să trăiască în prezent.

“Îmi fac planuri ca un hobby, dar planurile pe termen lung nu sunt pentru mine. Pe măsură ce trece timpul, mă simt în siguranță.”, a concluzionat, arată mag.elcomercio.pe.

Hakan Kurtaș a menționat că “niciodată n-o să mai am vreo treabă cu o femeie din comunitatea actorilor”. Cu toate acestea, a format un cuplu cu Beril Kayar. Aceasta din urmă este cunoscută și ca fosta parteneră a lui Riza Kocaoglu. Una dintre cele mai importante producții în care joacă Beril Kayar este filmul Ghosts din 2020.

În articolul

Cine este Beril Kayar, actrița din Bariere invizibile. Află detalii despre îndrăgita vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x