Cine este Carmen Villalobos, antagonista din “Cafea cu parfum de femeie”. Este primul său rol de acest gen din carieră

Publicat pe 12.05.2023 la 19:00 Actualizat pe 12.05.2023 la 14:31

Cine este Carmen Villalobos, antagonista din “Cafea cu parfum de femeie”. Este primul său rol de acest gen din carieră.

Carmen Villalobos poartă o rochie neagră cu decolteu și zâmbește

Carmen Villalobos în cadrul People en Español . 5 octombrie 2019

Getty Images

Carmen Villalobos se numără printre cele mai apreciate vedete de telenovele la momentul actual. A jucat în producții de succes și s-a afirmat și în televiziune. A reușit să treacă fiecare test, atât datorită muncii asidue cât și frumuseții sale și niciodată nu a renunțat în ciuda perioadelor mai dificile prin care a trecut.

Cine este Carmen Villalobos, antagonista din “Cafea cu parfum de femeie”

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că la 39 de ani, Carmen Villalobos s-a transformat într-una dintre cele mai faimoase vedete. Inegalabila sa frumusețe, dar și talentul său au reușit să o ducă pe culmile succesului. În viața personală, actrița traversează o perioadă plină de scandaluri, asta pentru că după despărțirea de Sebastian Caicedo și-a refăcut viața cu o nouă relație. Cu toate acestea, reputația sa nu a avut de suferit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că alături de Frederik Oldenburg formează o idilă de ceva timp, fără însă a dezvălui acest lucru public. Ceea ce este clar deja pentru multă lume este talentul său incredibil, atât în lumea televiziunii cât și în cea a telenovelelor. Nu o spunem noi, ci ultimele sale roluri din producții precum “Hasta que la plata no separe” sau “Cafea cu parfum de femeie”, acolo unde a jucat pentru prima oară rolul de antagonistă. Puțini știu însă care au fost începuturile vedetei în lumea celebrităților sau cum arăta aceasta la 18 ani, atunci când a început să apară pentru prima oară în fața fanilor.

Citește și: O cunoști din telenovela "Fără sâni nu există paradis". Cum arată acum și cât de sexy este Carmen Villalobos

A știut de mică faptul că va deveni o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, iar la 18 ani participa deja în prima emisiune numită pe atunci “Club 10”. Aceasta a fost difuzată în 1999 și se adresa publicului tânăr din Columbia. Transmisă de Caracol Televisión, acolo unde a cunoscut pentru prima dată celebritatea. Aceasta era “Abi”, sora mai mare a păpușilor “Mary Moon”, “Aurelio Cheveroni” și “Dinodoro” ce furau zâmbetele și inimile celor mai tineri dintre telespectatori.

Totul despre Carmen Villalobos, actrița din telenovela “Cafea cu parfum de femeie”

Emisiunea a reușit imediat să captiveze publicul, iar actrița din Columbia strălucea cu fiecare apariție. Pe atunci avea părul lung, negru, întotdeauna prins în codițe.

Citește și: Carmen Villalobos și-a schimbat look-ul. Cum arată acum actrița din „Fără sâni nu există paradis"

“Am găsit această poză din prima emisiune pe care am realizat-o la TV. Cu amicii mei Dino, Merymoon și Aurelio Cheveroni. Ce amintiri frumoase.”, a scris Carmen Villalobos într-o fotografie publicată pe pagina sa personală de Instagram.

În prezent, vedeta se bucură de relația pe care o are cu Frederik Oldenburg. Acesta a fost cel care a confirmat idila în cadrul Hoy de la începutul anului. Totul a venit după ce Carmen Villalobos a petrecut mai multe seri romantice în Republica Dominicană.

“Astăzi este cea mai importantă zi de când am început să ne întâlnim. Cum s-a întâmplat asta? Doar eu și tu știm povestea și aici sunt câteva poze și momente unice.”, a scris Carmen Villalobos pe pagina personală de Instagram, acolo unde a făcut publică postarea. Vedeta are peste 20 de milioane de prieteni virtuali și peste 2 mii de fotografii și filmulețe până în prezent.

În articolul

Cine este Carmen Villalobos, antagonista din “Cafea cu parfum de femeie”. Este primul său rol de acest gen din carieră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x