Cine este Deniz Can Aktaş din “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre îndrăgitul actor turc

Publicat pe 24.11.2022 la 20:31 Actualizat pe 24.11.2022 la 20:36

Cine este Deniz Can Aktaş din “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre îndrăgitul actor turc.

Deniz Can Aktaş face parte din distribuția serialului “Agenția de talente și sentimente”. La doar 29 de ani a reușit să-și facă simțită prezența în cinematografia din Turcia. S-a născut pe 28 iulie 1993 și este activ pe rețelele sociale, acolo unde este urmărit de fanii din toată lumea.

Cine este Deniz Can Aktaş din “Agenția de talente și sentimente”

Odată cu serialul “Agenția de talente și sentimente”, Deniz Can Aktaş a devenit cunoscut în lumea întreagă. Producția “Town doctor” i-a adus din nou recunoaștere permanentă. Cei mai mulți dintre cei care îl îndrăgesc îi așteaptă postările pe contul personal de Instagram. Are peste 1 milion de fani, dar și peste 100 de fotografii și filmulețe deja postate. Acesta își arată deseori viața privată, dar și cea profesională, la fel ca și activitățile zilnice realizate.

Urmărește "Agenția de talente și sentimente", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai multe dintre comentariile fanilor au venit să-i aprecieze frumusețea fizică. Acesta a jucat rolul “Dr Omer Ozen” în “Town doctor” și a fost admirat pentru performanța sa. La fel ca și talentul și frumusețea fizică i-au ieșit în evidență fără doar și poate. Acesta este pasionat de sport și de cele mai multe ori practică pilates. A jucat alături de Hazal Subaşı, Ozan Akbaba și Vildan Atasever în serialul menționat. Alături de Alina Boz reușește încă o dată să-i surprindă pe fani în Bandırma Missile Club.

“Am primit sfaturi de la prietenii mei dar și de la frate. Cred că este un lucru foarte important pentru că meseria asta te poate face să nu fi în controlul oricărei situații. Câteodată ceva scapă privirii tale. Cred că este minunat să primești sfaturi din partea oamenilor pe care îi iubești.”, a declarat actorul din “Agenția de talente și sentimente.”

Alina Boz s-a simțit de asemenea măgulită să joace alături de unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Aceasta spune că fiecare moment alături de familie îi aduce o recompensă sufletească.

Totul despre serialul “Agenția de talente și sentimente”

Este o combinație între dramă și comedie și prezintă viața a patru manageri ale unei vestite agenții de talente și are asistenților săi. De-a lungul episoadelor apar actori cunoscuți din Turcia ce reușești să-și joace propriile roluri cu măestrie. Ego, Kıraç (Barış Falay), Feris (Canan Ergüder), Çınar (Fatih Artman) și Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) sunt cei patru manageri ce își doresc ca afacerea lor să prospere și își apără ideile cu orice preț în fiecare zi.

“Nu am făcut nicio muncă suplimentară pentru Feris, pentru că am deja experiență în această industrie. Lumea prezentată în serial nu-mi este străină. Dau tot ce-i mai bun pentru a o construi pe Feris în capul meu și pentru a interioriza alegerile ei”, a declarat Canan Ergüder, după cum arată Alem.com.tr.

Fatih Astman spune: “Îl iubesc pe Cinar. Suntem amândoi în căutarea celor calificați și a celor buni. Latura noastră idealistă este foarte asemănătoare. Din fericire, ceea ce am simțit când am citit scenariul a fost exact ceea ce am simțit când l-am jucat. Cred că Çınar este un personaj cu o energie mai mare decât personajul din versiunea originală a serialului.”, a declarat.

În articolul

Cine este Deniz Can Aktaş din “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre îndrăgitul actor turc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x