Cine este Diana Vasquez, fosta soție a lui Alfonso Herrera. Cei doi s-au despărțit după 5 ani de căsătorie

Publicat pe 28.12.2021 la 13:35 Actualizat pe 28.12.2021 la 14:15

Diana Vasquez și Alfonso Herrera s-au despărțit după 5 ani de căsătorie. Cei doi au împreună doi băieți și au declarat că vor rămâne prieteni în continuare de dragul celor mici. Cine este fosta soție a celebrului actor.

Alfonso Herrera poartă blugi închiși la culoare, bluză neagră și sacou gri

Alfonso Herrera la Cannes. 16 oct 2018

Profimedia Images

De-a lungul relației pe care a avut-o cu Diana Vasquez, fostul membru al trupei RBD a reușit să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Alfonso Herrera a declarat recent că se desparte de mama copiilor săi, după 5 ani de relație.

Deși au format o familie frumoasă împreună, soția lui Poncho a reușit să se mențină departe de rețelele sociale pe tot parcursul relației și tot ceea ce s-a știut despre ea până acum au fost informații strânse cu greu din online.

Cine este Diana Vasquez, fosta soție a lui Alfonso Herrera

Se zvonește că Alfonso Herrera și Diana Vasquez și-au început relația de iubire în 2015. Fosta parteneră a lui Poncho nu este nici actriță și nici nu face parte din lumea spectacolului, iar de-a lungul relației acesta a postat câteva fotografii în mediul online alături de ea, însă acestea erau mult prea rare.

Oricum ar fi, se vede că Diana Vasquez a dorit să-și țină viața privată ascunsă, asta pentru că Alfonso Herrera nu a etichetat-o niciodată în fotografiile postate. Nici descrierile nu fac trimiteri către acestea. Cei doi au pășit pe covorul roșu împreună, însă nu au oferit declarații jurnaliștilor, atunci când a fost cazul, fiind foarte rezervați. Astfel, viața Dianei Vasquez a rămas într-un con de umbră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alfonso Herrera nu a răspuns niciodată întrebărilor adresate de internauți legate de partenera sa. Totul se limita doar la câteva descrieri succinte. Fostul membru al trupei RBD a scăpat totuși o informație care a reușit să ajungă la urechilor tuturor.

Datorită unei postări făcute de actor, fanii au presupus că Diana Vasquez este arhitect. “Arhitect, chef, iubită, soție, prietenă, purtătoare de pălării și somelier.”, a scris Alfonso Herrera.

Cât despre relația cu copiii, Alfonso Herrera a continuat să posteze fotografii în mediul online alături de ei, în ciuda relației pe care o are acum cu Diana Vasquez.

Alfonso Herrera și Diana Vasquez au divorțat

Alfonso Herrera nu le-a arătat niciodată chipul băieților, în ciuda faptului că cele mai multe imagini postate pe contul personal de Instagram al actorului îi au ca protagoniști pe cei doi.

Deși nu a oferit mai multe detalii legate de separare, Alfonso Herrera a declarat că este de datorita lui ca toată lumea să afle despre divorț.

“Acum ceva timp, atât eu cât și Diana Vasquez am decis să ne continuăm drumurile separat. Vom continua să fim prieteni buni și aliați pentru familia frumoasă pe care am format-o.”, a scris Alfonso Herrera pe Twitter.

Alfonso Herrera nu a uitat să o laude pe Diana Vasquez spunând că “are o inimă mare”. “Aș vrea să vă spun că mă simt onorat și binecuvântat fiindcă am reușit să parcurg o parte din drum alături de Diana.”, a scris actorul.

Artistul le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul pe care i l-au acord în toți acești ani. “Vouă, stimați jurnaliști, vă cer empatie și înțelegere. Știu că această informație poate prezenta un interes major, dar vă cer respect pentru Diana și familia mea.”, a mai spus Alfonso Herrera.

În articolul

Cine este Diana Vasquez, fosta soție a lui Alfonso Herrera. Cei doi s-au despărțit după 5 ani de căsătorie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x