Cine este Dilan Çiçek Deniz, actrița care o joacă pe Rüya Yıldırımlar, în Flăcările Destinului

Publicat pe 05.08.2021 la 18:13 Actualizat pe 06.08.2021 la 11:29

Dilan Çiçek Deniz are o poveste de viață presărată de evenimente care au dus-o pe culmile succesului. Câștigătoarea concursului de Miss Turcia a reușit de-a lungul caierei sale să bifeze reușite peste reușite. Cum a ajuns să scrie o carte de poezii și care a fost prima sa pasiune.

Dilan Çiçek Deniz

TV Happy

Dilan Çiçek Deniz, născută la 28 februarie 1995, este o actriță de origine turcă, model și câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Univers Turcia 2014. Deniz este cunoscută pentru rolul ei de Sena în Çukur, Leyla Kavak în One-Way to Tomorrow, Rüya în Alev Alev și Elif Urazoglu în emisiunea digitală Yarım Kalan Așklar. Ea a impresionat telespectatorii cu talentul său remarcabil și a reușit să transmită emoții oamenilor, dincolo de ecrane.

Aceasta poate fi văzută pe micile ecrane în serialul "Flăcările Destinului", film care are în prim-plan trei femei puternice, a căror viață se schimbă radical în urma unui incendiu. Poveștile personajelor sunt fascinante, iar determinarea lor de a își continua drumul indiferent de obstacole va emoționa și captiva deopotrivă telespectatorii.

Serialul "Flăcările Destinului" este disponibil în episoade integrale pe AntenaPLAY. Descoperă povestea captivantă aici: https://antenaplay.ro/flacarile-destinului

Cine este Dilan Çiçek Deniz, actrița care o joacă pe Rüya Yıldırımlar, în Flăcările Destinului

Dilan Çiçek Deniz s-a născut într-o familie de profesori. Mama ei este Hale Temizyürek, iar tatăl ei este Orhan Deniz au lucrat toată viața la catedră. Aceasta a urmat cursurile de actorie vreme de trei ani la liceu, iar mai apoi, la vârsta de 15 ani a scris o carte de poezii intitulată "Am crezut că Soarele este mama mea" în limba turcă.

Când avea 17 ani, s-a alăturat unui concurs de teatru în școala ei și a câștigat un premiu de actorie. Aceasta s-a specializat între timp în literatură. Dilan a participat la competiția de frumusețe Elidor Miss Turkey din 2014 și a câștigat locul al doilea. În cadrul concursului Miss Univers din 2015 care a avut loc la Miami, ea a reprezentat Turcia. Din august 2016 până în iunie 2017 a jucat un rol principal în seria Bodrum Masalı. În 2016 a fost distinsă cu steaua strălucitoare la Golden Butterfly Awards. În 2018 a apărut într-o reclamă pentru ruj pentru Avon Products.

În ianuarie 2018, s-a aflat că avea o relație secretă cu actorul Furkan Andıç. Cei doi s-au despărțit în noiembrie 2018, după ce toată lumea știa de relație. Din 2017 până în 2019 a avut unul dintre rolurile principale în serialul TV Çukur, alături de Aras Bulut İynemli, Perihan Savaș, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili și Rıza Kocaoğlu. În 2021 a fost distribuită ca una dintre femeile în rol principal alături de Demet Evgar și Hazar Ergüçlü, interpretând personajul lui Rüya Yıldırımlar, în Flăcările Destinului.

Povestea personajului Rüya, din Flăcările Destinului

Rüya este o femeie frumoasă și plină de viață, care are tot ce și-ar putea dori, iar în ciuda privilegiilor sale, este o tânără generoasă și modestă.

Rüya nu a fost nevoită niciodată să facă față greutăților vieții. Ce i se intâmplă în noaptea incendiului o să îi schimbe complet viața și o va transforma într-o cu totul altă femeie.

Ea va găsi motive să lupte și va întâlni oameni pentru care se va sacrifica.

În articolul

Cine este Dilan Çiçek Deniz, actrița care o joacă pe Rüya Yıldırımlar, în Flăcările Destinului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x