Cine este Emre Mete Sönmez, băiețelul care îl interpretează pe Ömer în serialul “Păsări rănite”

Publicat pe 06.02.2024 la 16:00 Actualizat pe 06.02.2024 la 10:42

Emre Mete Sönmez îl interpretează pe Ömer în serialul “Păsări rănite”, însă mulți se întreabă cum este băiețelul în viața reală. Cine este actorul din spatele personajului, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Emre Mete Sönmez poartă o cămașă albastră și papillon. Are părul cârlionțat și un zâmbet discret

Emre Mete Sönmez, băiețelul care îl interpretează pe Ömer în serialul “Păsări rănite”

Happy Channel

Serialul “Păsări rănite” a intrat pe micile ecrane și în România. Drama băiețelului Ömer a impresionat o îndreagă audiență și a reușit să țină cu sufletul la gură telespectatorii. În spatele personajului se află actorul Emre Mete Sönmez, cel care îi dă viață îndrăgitului băiețel.

Deși are o vârstă fragedă, Emre Mete Sönmez a reușit să se facă remarcat prin talentul său și astfel să devină unul dintre cei mai tineri actori de renume din țara sa.

Cine este Emre Mete Sönmez, băiețelul care îl interpretează pe Ömer în serialul “Păsări rănite”

“Păsări rănite” spune povestea unui băiețel orfan (Ömer) care este crescut de o familie adoptivă formată din Meryem, o tânără de 20 de ani și tatăl ei, Dumuș. Acesta din urmă își petrece viața intrând și ieșind din închisoare și apelează întotdeauna la fiica sa pentru a face rost de bani.

Când în cele din urmă Dumuș își dă seama că îl poate vinde pe Ömer pentru a face rost de bani, tânăra Meryem se opune vehement ideii. Ömer este batjocorit de copii, asta pentru că nu are bani, și întotdeauna ajunge acasă plângând. Dumuș nu știe însă că micuțul Ömer este de fapt fiul unui afacerist înstărit pe nume Levent Metehanoglü.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Emre Mete Sönmez este un tânăr actor născut în ianurie 2014 în Istanbul. Mama lui este originară din Turcia, iar tatăl din Bulgaria. Are un frate mai mare cu care împărtășește fiecare experiență de pe platourile de filmare. Pentru a interpreta rolul lui Ömer, tânărul Emre a lucrat cu psihologi și educatori, astfel și-a dezvoltat capacități pe care nu le credea posibile.

Citește și: Hande Erçel și-a uimit fanii cu o apariție excentrică în mediul online. Despre ce este vorba

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Emre Mete Sönmez obișnuiește să joace board game-uri alături de familie, dar și să se plimbe cu bicicleta, după cum arată Manchikoni.com. În ciuda faimei, micuțul a rămas la fel de simplu ca și înainte.

Emre Mete Sönmez sau Ömer în serialul “Păsări rănite”

Pagina personală de Instagram a lui Emre Mete Sönmez este administrată de părinți și are la momentul actual peste 35 de mii de fani din întreaga lume. 90 de fotografii apar pe contul micuțului, postări atât de pe platourile de filmare, cât și din viața reală.

Citește și: Bergüzar Korel s-a lăsat fotografiată în Marea Britanie. Vedeta din "1001 de nopți", din nou în vacanță alături de familie

Ca orice alt băiețel de vârsta sa, Emre Mete Sönmez este fan Spider Man și preferă să se joace alături de prieteni în timpul liber. În ciuda faimei, Emre Mete Sönmez nu uită că adevărata copilărie stă în joacă, prietenii și timp petrecut alături de cei dragi.

Serialul turcesc are un singur sezon a câte 165 de episoade. Premiera a avut loc în Turcia pe 1 aprilie 2019 și a devenit rapid unul dintre cele mai iubite producții ale momentului. “Păsări rănite” este o producție turcească ce îi are în prim plan pe Meryem și Omer, un frate și o soră care încearcă să scape de tirania lui Durmuș, un om dur care vreau doar să facă bani din vânzarea lui Omer către șeful lui, Tekin.

În articolul

Cine este Emre Mete Sönmez, băiețelul care îl interpretează pe Ömer în serialul “Păsări rănite”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x