Cine este Engin Akyürek, actorul care joacă rolul de protagonist în Adım Farah alături de faimoasa Demet Özdemir. Detalii despre viața sa

Publicat pe 28.04.2023 la 14:46 Actualizat pe 28.04.2023 la 15:31

Cine este Engin Akyürek, actorul care joacă rolul de protagonist în Adım Farah alături de faimoasa Demet Özdemir. Detalii despre viața sa.

Engin Akyürek poartă un costum negru și o cămașă albă și are părul lung

Engin Akyürek în cadrul International Emmy Awards. 23 noiembrie 2015, New York

Getty Images

Engin Akyürek se numără printer cei mai buni actori din Turcia. De-a lungul timpului, producțiile din țara natală a lui Can Yaman au început să prindă contur. Cel care îi este acum alături faimoasei Demet Özdemir a devenit o adevărată atracție pentru fanii din lumea întreagă.

Cine este Engin Akyürek, actorul care joacă rolul de protagonist în Adım Farah

A jucat de-a lungul timpului personaje romantice, fiind unul dintre actorii care s-au făcut remarcați pentru rolurile de protagonist. Kara Para Aşk a reprezentat proiectul său de suflet, cel care l-a făcut să fie cunoscută în multe țări și adorat de fanele de pretutindeni. Exact ca și Can Yaman, popularitatea sa a depășit granițele Turciei. Cu toate că este faimos, nu ține să demonstreze acest lucru, fiind la fel de simplu în fiecare acțiune pe care o întreprinde.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe contul personal de Instagram are 2 milioane de fani și a postat până acum peste 60 de fotografii și filmulețe. Filantropist, a demonstrat că are și abilitatea de a scrie texte care să miște inimile fanilor. S-a născut pe 12 octombrie 1981 în Ankara și este absolvent al Universității din Ankara, departamentul de istorie. Nu a avut studii de actorie înainte de absolvirea universității. Ulterior, a ținut să demonstreze că are talent. A participat în cadrul concursului Türkiye’nin Yıldızları, acolo unde a participat și Beren Saat. A primit premiul pentru cel mai bun actor.

La scurtă vreme, a primit un rol în seria Yabancı Damat, acolo unde a jucat personajul Kadir, un îndrăgostit obsesiv de ideea romantismului. Serialul a devenit popular și în Grecia. A început în 2004 și s-a finalizat în 2007. Au urmat proiecte precum Karayılan și Bir Bulut Olsam. În cel din urmă proiect a primit chiar și lecții de scufundări. A urmat și producția Bir Bulut Olsam.

Ce face ca Yabancı Damat cu Engin Akyürek să fie unul dintre cele mai apreciate seriale

Există mai multe motive pentru care serialul a devenit atât de apreciat de către fani. A avut premiera în 2004, fiind debutul lui Engin Akyürek. Cel de-al doilea motiv, a fost prima producție difuzată și în Grecia. Cât despre actorul principal, este cunoscut faptul că este activist și a primit nenumărate premii pentru activitatea sa printre care Cel mai promițător actor.

Serialul Adım Farah are o poveste impresionantă și o idee care a reușit să cucerească fanii încă de la început. Cu toate acestea, au existat câteva probleme în ceea ce privește cifrele de până acum. S-a așteptat încă din primele episoade să fie cel mai bun serial de până acum. Cu toate acestea, Demet Özdemir și Engin Akyürek au creat o armonie indestructibilă.

În mediul online, actorul nu a publicat până în present nicio imagine cu colega sa de platou. Cele mai multe dintre acestea vin de pe platourile de filmare sau din viața personală. Mii de comentarii și aprecieri sunt lăsate de fani.

“Cel mai bun actor, fără nicio îndoială”, “Talentat, frumos, modest, un gentleman”, „Acest zâmbet cucerește fiecare suflet”, au fost câteva dintre laudele internauților.

În articolul

Cine este Engin Akyürek, actorul care joacă rolul de protagonist în Adım Farah alături de faimoasa Demet Özdemir. Detalii despre viața sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x